Ποδόσφαιρο: Σούπερ Λιγκ

Stat: Ιατρικό Πάρκο

Διαιτητές: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, İlker Takpak

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Edgar, Hugo, Marlon, Baker, Yusuf Sarı, Flavio, Abdulkadir Finger, Nwakaeme, Djaniny

Γαλατασαράι: Okan Kocuk, Elabdellaoui, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan Antalyalı, Feghouli (Min.34 Ömer Bayram), Emre Kılınç, Belhanda, Arda Turan, Oğulcan Çağlayan

Στόχος: Ελάχ. 44 Arda Turan (Γαλατασαράι)

Κίτρινες κάρτες: Ελάχ. 14 Taylan Antalyalı, Ελάχ. 24 Elabdellaoui (Γαλατασαράι) 35 Flavio, Ελάχ. 41 Abdulkadir Finger (Τραμπζονσπόρ)

ΤΡΑΜΠΖΟΝ (AA) – Την 15η εβδομάδα του Σούπερ Λιγκ, η Γαλατασαράι τερμάτισε το πρώτο ημίχρονο μπροστά 1-0 εναντίον του Τραμπζονσπόρ στο δρόμο.

Στο 6ο λεπτό, στο πέρασμα του Oğulcan Çağlayan, ο Feghouli χτύπησε σκληρά και ομαλά, πίσω από το πέναλτι, η μπάλα βγήκε με μικρό περιθώριο.

Στο 7ο λεπτό, ο Flavio μπήκε στην περιοχή του πέναλτι από τον αριστερό σταυρό στο πέρασμα του Djaniny και η μπάλα πήγε αυτόματα από το πλάι.

Στο 11ο λεπτό, ο Djaniny, ο οποίος κινήθηκε με την μπάλα πίσω από την άμυνα στο μακρύ πέρασμα του Flavio από τη δική του μισή περιοχή, πυροβόλησε ένα auta από τη στρογγυλή δερμάτινη θέση στη δεξιά διαγώνια, αντιμετωπίζοντας τον τερματοφύλακα Okan Kocuk.

Στο 16ο λεπτό, ο Emre Kılınç, ο οποίος εισήχθη στην περιοχή του πέναλτι στο πέρασμα του Arda Turan, πήρε τη μπάλα σε δύο κινήσεις.

Στο 25ο λεπτό, η ελεύθερη βολή του Μπέικερ από τα αριστερά και το κεφάλι του Χούγκο στην περιοχή του πέναλτι, ο τερματοφύλακας Okan Kocuk κατάφερε να κλωτσήσει την μπάλα στην επάνω αριστερή γωνία.

Στο 34ο λεπτό, ο Ömer Bayram μπήκε στο παιχνίδι αντί του Feghouli που τραυματίστηκε στο Galatasaray.

Στο 44ο λεπτό, ο Emre Kılınç, ο οποίος κινήθηκε από τα δεξιά και μπήκε στην περιοχή του πέναλτι και έκανε ένα τέρμα με τον Oğulcan Çağlayan, επέστρεψε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα Uğurcan Çakır στο κοντινό πεδίο, ο Arda Turan, ο οποίος ακολούθησε τη θέση, έστειλε τον γύρο του δέρματος στο δίχτυ: 0-1.

Η Yellow-Kırmızılılar έκλεισε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα 1-0 μπροστά.

.Source