Ποια είναι η Attila Szalai, πόσο χρονών είναι και ποια θέση παίζει; Συμφωνήθηκε με τον Fenerbahçe

Ο Fenerbahçe ανακοίνωσε ότι θα επιτευχθεί συμφωνία μετά τους υγειονομικούς ελέγχους. Η υποδομή Vac Attila Szalai της Ουγγαρίας στην αρχική ομάδα ποδοσφαίρου που έπαιξε στον αγώνα UEFA Nations League στην Τουρκία-Ουγγαρία βρήκε την ευκαιρία να σχηματίσει.

ATTİLA SZALAİ KİMDİR;

Γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1998 στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, η Attila Szalai ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ομάδα νέων του Vac, μιας από τις ομάδες της χώρας του. Ο Attila Szalai, ο οποίος μετέφερε στην υποδομή του Vasas το 2010, έχει παίξει σε διάφορες κατηγορίες της ομάδας AKA Rapid από το 2012.

Η Attila Szalai, που έπαιξε με την ομάδα του Rapid Wien 2 τον Ιούλιο του 2015, στάλθηκε δωρεάν στο Mezökövesd το 2017. Η Attila Szalai, που είχε 2 επιτυχημένες σεζόν εδώ, κατέληξε σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Λεμεσού, μία από τις ομάδες της Ελληνοκυπριακής Διοίκησης του Günek

Ο Attila Szalai, 1.92, μπορεί να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά και τα δύο πόδια ενώ παίζει στην άμυνα και στο κέντρο της πλάτης.

Η Attila Szalai, που έπαιξε επίσης στην ουγγρική εθνική ομάδα U16, U17, U19 και U21, εφίδρωσε τη στολή της εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας 8 φορές. Η Attila Szalai, UEFA Nations League έπαιξε στις 3 Σεπτεμβρίου 2020 στο Group B, Τουρκία – κατάφερε να παραμείνει στο γήπεδο σε 90 λεπτά στον αγώνα Ουγγαρία.

Ποιος είναι attila-szalai-how-to-yasinda-Where-and-which-position-playing-fenerbahce-with-anlasti.jpg

ΣΥΜΦΩΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ FENERBAHÇE

Η ομάδα Sports Toto Super που ίδρυσε στο πρωτάθλημα και έπαιξε ποδόσφαιρο στον αγώνα πρωταθλήματος και στους τελικούς της Γεωργίας, το προημιτελικό Κύπελλο Τουρκίας, η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της μεταβίβασης Η ομάδα της Κύπρου του Απόλλωνα Λεμεσού που έπαιξε για την Ατίλα Σζαλάι τελείωσε τη μεταφορά.

Ανακοινώνοντας ότι κατέληξαν σε συμφωνία με τη Λεμεσό σχετικά με το Bonservice, οι κίτρινοι-σκούρο μπλε άνθρωποι κάλεσαν την Attila Szalai στην Κωνσταντινούπολη για να υποβληθούν σε υγειονομικούς ελέγχους. Η Attila Szalai, που μπορεί να παίξει τόσο στην αριστερή όσο και στη θέση του στοπ, έχει μεταδώσει τα δίχτυα 3 φορές σε 19 αγώνες αυτή τη σεζόν στην Apollon Limassol.

Ανακοινώθηκε ότι η αγοραία αξία της Attila Szalai, που έδωσε δύο γκολ σε δύο γκολ, ήταν 800 χιλιάδες ευρώ. Ο Attila Szalai είχε συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι το τέλος του 2023.

Source