Ποια παιχνίδια χάνουν οι Cehu, Riera, Hitlin και Fernandez;

Ο KOP ενημέρωσε πότε οι παίκτες που έλαβαν κίτρινες κάρτες θα εκτίσουν τις ποινές τους. Ο Henning Berg θα αποβληθεί για να παίξει εναντίον του Hermes την 25η ημέρα της σεζόν, ενώ ο Sophronis Augusti δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Heitley και τον Fernandez στο παιχνίδι εναντίον του National Akhnas.

Αναλυτικά.

* Ο ποδοσφαιριστής Omonia ABDULLAH SHEHU θα εκτίσει την ποινή του στο 25ο παιχνίδι του Πρωταθλήματος Cyta εναντίον του “Ερμής” (έξω).

* Οι παίκτες ENP MICHAEL AYODEJI և GREGOR BALAZIC θα τιμωρηθούν στο 25ο παιχνίδι του Πρωταθλήματος Cyta κατά της Ανόρθωσης (μέσα).

* Οι παίκτες της ΑΕΚ ΘΩΜΑΣ NATHAN HATELEY և JOSE MANUEL FERNANDEZ REYES θα τιμωρηθούν στο 25ο παιχνίδι του Πρωταθλήματος Cyta εναντίον του Εθνικού Άχνα (μέσα).

* Ο ποδοσφαιριστής Karmiotisa ISMAIL SASSI θα εκτίσει την ποινή του στον 25ο αγώνα του πρωταθλήματος Cyta εναντίον του “Olympiacos” (μέσα).

* Ο παίκτης της Πάφου NAVARONE CHESNEY KAI FOOR θα τιμωρηθεί στο 25ο παιχνίδι του Πρωταθλήματος Cyta, εναντίον της Ντόξα (έξω).

* Ο παίκτης Ethnikos Achnas MARIOS PERATIKOS θα τιμωρηθεί στο 25ο παιχνίδι του Πρωταθλήματος Cyta εναντίον της ΑΕΚ (εκτός έδρας).

* Ο ποδοσφαιριστής AEL LORENZO RIERA ORTEGA θα εκτίσει την ποινή του στο 25ο παιχνίδι του Πρωταθλήματος Cyta εναντίον του Απόλλωνα (μέσα).

Source