“Ποια φοβία πολεμήσατε το 2020” – η ανάκρισή του … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Τοντόρης Αθερίδης ανακρίθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και στην πραγματικότητα οι φίλοι του ήταν στο ρόλο των «αστυνομικών». Ο διάσημος ηθοποιός κάλεσε τους αγαπητούς του φίλους να τον φιλοξενήσουν στο τηλεοπτικό του σπίτι. Στο εορταστικό “Ari և tes” οι θεατές είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με όμορφη μουσική και όμορφα τραγούδια.

Ο ηθοποιός κάθισε σε μια καρέκλα και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των φίλων του. Ο Μιχάλης Μαρίνος ήταν ο πρώτος που ανακρίνει τον Θεόδωρο Αθηρίδη για τα ερωτήματα που μια ομάδα ανθρώπων ρωτά ο ένας τον άλλον. “Ποια φοβία αντιμετωπίσατε κατά το 2020;”

“Όλα εκτός από ένα που μπόρεσα να ξεπεράσω”, ο οικοδεσπότης απάντησε ειλικρινά.

Ήταν η σειρά του Τόδωρη Κουτσογιαννόπουλου, που ρώτησε αν ήταν ικανοποιημένος με την ταινία “Καζαντάκης” και ο Τοντόρης Αθερίδης αφοπλίστηκε. “Μου άρεσε η ταινία, δεν μου άρεσε.”

Από την πλευρά της, η Μαρία Ναυπλιώτου ρώτησε αν η ηθοποιός ήταν το παιδικό της όνειρο και ο έμπειρος ηθοποιός είπε ότι ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής.

Ο Άλκης Κουρκούλος եցին Ο Σμαράγκντα Κάριντ καθόταν στην ανακριτική θέση և δέχτηκε τις ερωτήσεις των άλλων.

«Απλώς για να κάνεις το κόλπο μιας γυναίκας», είπε ο Άλκης Κούρκολος, όταν ρωτήθηκε αν θα παντρευόταν ποτέ, ενώ παραδέχτηκε ότι είχε γράψει το σενάριο για μια μεγάλη ταινία από το 1993, το οποίο άφησε στο ράφι.

«Ήθελα να γίνω ντετέκτιβ όπως ο Ηρακλής Poirot από τότε που ήμουν παιδί», είπε η Smaragda Caridi, η οποία, όταν ρωτήθηκε για τις καλύτερες ιδιότητες του Θεόδωρου Αθηρίδη, τόνισε την καλοσύνη του, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι ήταν τεμπέλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source