Ποια sms στέλνουμε στο αεροδρόμιο;

Ο Δημήτρης Κόντος γράφει για τη μεταφορά που προκαλεί οργή στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ξεκινώντας με το Super Mario libido σε μεγάλα υψόμετρα.

Και όμως είναι αλήθεια. Mario Hezonia: Ο Παναθηναϊκός κάνει μια τρελή φαντασία για όλους τους συμπαίκτες του. Η Κροατία φοράει πράσινη φανέλα, είναι αμαρτία ότι δεν θα γίνει για να καταστρέψει την ΟΑΚΑ στα ανοιχτά χωράφια. Ο 26χρονος Κροάτης δεν έχει κρύψει ποτέ τα συναισθήματά του για τον Σύλλογο, καθώς δήλωσε ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού ως παιδί. Τώρα είναι η ώρα για αυτήν την «ένωση» να έχει εκρηκτικό αποτέλεσμα.

Για να γίνει μια τέτοια κίνηση, το σύμπαν έπρεπε να συνωμοτήσει για τις τελευταίες πέντε ημέρες για να καθίσει για δέκα. Αρχικά, οι «πράσινοι» έπρεπε να βρουν χρήματα για να καλύψουν το συμβόλαιό του, το οποίο μπορεί να είναι εντελώς γήινο λόγω της τρέλας να έρθει στην Αθήνα, ωστόσο, ήταν ένα τεράστιο πρόβλημα για την ομάδα. Φίλοι, χορηγοί, ωστόσο, βλέποντας ότι η δυνατότητα Hezonia είναι πραγματική, αποφάσισαν να συνεισφέρουν, καθώς θα μιλήσουμε για ένα όνομα που αλλάζει την ισορροπία σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο του Dimitris Contos στο SDNA

Source