Ποιος είναι ο Attila Szalai, με τον οποίο συμφώνησε ο Fenerbahçe; Καριέρα του Attila Szalai, προφίλ FM 2021

Μεταγραφή του Φενερμπαχτσέ από τον Απόλλωνα Λεμεσού Ποιος είναι ο ουγγρικός στοπ Attila Szalai;

Ο Φενέρμπαχτσε έφτασε στο χαρούμενο τέλος στη μεταφορά του πώματος. Το κίτρινο-μπλε-ναυτικό είχε μια συμφωνία για την Attila Szalai από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ποιος είναι λοιπόν ο Attila Szalai;

Ατίλα Σζαλάι Κιμντίρ;

Γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1998 στη Βουδαπέστη, την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Ο ποδοσφαιριστής που εργάζεται στην περιοχή Stoper μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο πόδια.

Η καριέρα του Attila Szalai, οι ομάδες για τις οποίες έπαιξε

Ο Szalai, ο οποίος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην υποδομή Vac FC και μετακόμισε στην υποδομή του Vasas το 2010, πήρε το δρόμο της αυστριακής ομάδας Rapid Wien το 2012.

Η Attila Szalai, που έπαιξε στο Rapid Wien έως το 2017, είχε μόνο 1 παιχνίδι στην Αυστριακή Μπουντεσλίγκα. Παίζοντας σε ηλικιακές ομάδες και το Rapid Wien II, ο Szalai μεταφέρθηκε στην ουγγρική ομάδα Mezökövesd Zsory το 2017.

Το καλοκαίρι του 2019, ο Szalai μεταφέρθηκε στην ομάδα της Νότιας Κύπρου Apollon Limassol αυτή τη φορά. Ο Szalai είχε τη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα της Νότιας Κύπρου.

Στατιστικά στοιχεία της Attila Szalai

Η Attila Szalai έπαιξε 19 επίσημους αγώνες αυτή τη σεζόν στην Apollon Limassol και σημείωσε 3 γκολ.

Ο νεαρός στοπ, ο οποίος επίσης παίζει στην Εθνική Ομάδα της Ουγγαρίας, έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας Α μέχρι στιγμής 8 φορές για λογαριασμό της χώρας του.

Η Attila Szalai φόρεσε την εθνική φανέλα ενάντια στην Εθνική Ομάδα.

Προφίλ του Attila Szalai’nin Football Manager 2021 (FM 2021)

Προφίλ Attila Szalai FM 21

.Source