Ποιος είναι ο Aylin Özmenek;

Ο πρώην εκδότης του TRT, Aylin Özmenek, πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία μετά τον αγώνα του ενάντια στον ιό της κορώνας. Ποιος είναι λοιπόν ο Aylin Özmenek; Η καριέρα του πρώην εκδότη TRT Aylin Özmenek …

Ο Aylin Özmenek, ένας από τους πρώτους ομιλητές του TRT, πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια ενώ πολεμούσε τον ιό της κορώνας. Ποιος είναι λοιπόν ο Aylin Özmenek;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AYLİN ÖZMENEK;
Ο Aylin Özmenek, ένας από τους πρώτους ομιλητές του TRT, εργάστηκε ως ειδικός εκφωνητής και ειδήσεων για 44 χρόνια στο TRT Ankara Radio. Ο Özmenek έχει κάνει πολλά προγράμματα κλασικής και ελαφριάς μουσικής στο TRT Radio 3 για πολλά χρόνια, όπως Young People, Beyaz Perde, Ses Masters, Yeni Plaklar Yeni Comments.
Με την ίδρυση του TRT, ο Özmenek, ένας από τους πρώτους ομιλητές του TRT, στάλθηκε στην υπηρεσία τουρκικής BBC το 1969 και άρχισε να εργάζεται στο TRT Ankara Radio το 1970. Εκτός από το καθήκον του εδώ, έδωσε μαθήματα τουρκικής φαντασίας στο Γερμανία Cologne Radio και Holland NOS Radio – Television.

ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ
Ο Aylin Özmenek έδωσε διαλέξεις σε διάφορες χρονικές στιγμές στο ραδιόφωνο και τηλεόραση του Πανεπιστημίου Başkent, στο Πανεπιστήμιο του Γκάζι, στους υποψηφίους του Διοικητή του Υπουργείου Εσωτερικών, μέλη του Ανώτατου Εποπτικού Συμβουλίου του Πρωθυπουργού, φοιτητές της Αστυνομικής Ακαδημίας και καθηγητές στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας. Στην Κύπρο, η BRT (Bayrak Radio and Television) εργάστηκε σκληρά για να εκπαιδεύσει ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς εκφωνητές στο Κυπριακό Media Center.
Özmenek, Επαγγελματική Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Başkent για έξι χρόνια “Προγραμματισμός ραδιοτηλεόρασης” στο τμήμα “Αποτελεσματική και καλή ομιλία” και “Δημοσιογραφία Ραδιοτηλεόρασης” έδωσε τα μαθήματα.

.Source