Ποιος είναι ο Erol Mütercimler, πόσο χρονών είναι, από πού είναι; Τα λόγια του σχετικά με τους ιμάμη hatip ανθρώπους καταδικάζονται σε φυλακή!

Ο Erol Mütercimler, ο οποίος ήταν το επίκεντρο των αντιδράσεων λόγω των «ανήθικων, σεξουαλικά διεστραμμένων» λέξεων που χρησιμοποίησε για τους ανθρώπους του ιμάμη-χατιπ σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 ετών. Ο διάσημος συγγραφέας, ο οποίος απολύθηκε από το πανεπιστήμιο Haliç, όπου υπηρέτησε ως λέκτορας, αργότερα ζήτησε συγγνώμη από τους φοιτητές του ιμάμη. Εδώ είναι η βιογραφία του Erol Mütercimler …

Ο συγγραφέας Erol Mütercimler, σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που εμφανίστηκε το 2020, χρησιμοποίησε τους όρους που χρησιμοποίησαν οι απόφοιτοι ιμάμης hatip για να συμπεριληφθούν στην ατζέντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 16 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του Υπουργού Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Μουσταφά Βαράνκ και Μπιλάλ Ερντογάν, κατατέθηκαν σε ποινική καταγγελία εναντίον του Αρχηγού Εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης σχετικά με τον Erol Mütercimler, στόχο του βέλους κριτικής. Ζητείται φυλάκιση έως 1 έτους και 6 μηνών Erol Mütercimler, από το δικαστήριο Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΡΩΛ ΓΙΑ ΤΟ AMMAM KHATİP;

Στο πρόγραμμα που συντονίστηκε από τον Saynur Tezel στις οθόνες Haber Global TV στις 8 Σεπτεμβρίου 2020, ο Erol Mütercimler χρησιμοποίησε τις λέξεις ανήθικες, διεστραμμένες και δόλιες για τους αποφοίτους ιμάμης.

Μέλος της Σχολής του Πανεπιστημίου Haliç Dr. Ο Erol Mütercimler, κατά τη συζήτησή του με τον συγγραφέα Müfid Yüksel, είπε: «Τα σχολεία που ιδρύθηκαν από τον Άγιο Ιωσήφ, τον Άγιο Μισέλ, τον Άγιο Μπενόλ, τα σχολεία που ιδρύθηκαν από τους ιερείς μας». “Αλλά κοίτα το αποτέλεσμα, δες με τι αποφοίτησαν από αυτό το καπέλο του ιμάμη;” είπε.

ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Μετά από αυτά τα λόγια, ο Erol Mütercimler απολύθηκε μετά την έρευνα που ξεκίνησε από το Πανεπιστήμιο Haliç. Μια εγκληματική καταγγελία κατατέθηκε ταυτόχρονα σε 81 επαρχίες από τις επαρχιακές και περιφερειακές ενώσεις του Συνδέσμου Leader Imam Hatiplians.

Ο ακαδημαϊκός Erol Mütercimler, ο οποίος έκανε μια νέα δήλωση σχετικά με τα λόγια του για τους μαθητές του Imam Hatip, είπε: “Ζητώ συγνώμη από όλους τους αποφοίτους του Γυμνάσου Imam Hatip και τους σημερινούς μαθητές που άκουσαν το δημοσιευμένο επεισόδιο και των οποίων η καρδιά ήταν σπασμένη, είμαι λυπημένος “

erol-mutercimler-482.jpg

ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ EROL

Γεννήθηκε το 1954 στο Καρς.

Πέρασε ολόκληρη την εκπαιδευτική του ζωή στην Κωνσταντινούπολη. Σπούδασε γυμνάσιο στην Κωνσταντινούπολη Γκάζι Osman Pasha Plevne Γυμνάσιο. Αποφοίτησε από τη Ναυτική Ακαδημία και από το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης.

Εργάστηκε ως λέκτορας στο Τμήμα Φυσικής των Ναυτικών Δυνάμεων για λίγο και ήταν διευθυντής του Ναυτικού Μουσείου Beşiktaş και μετά πήγε στην Αυστραλία. Εδώ ετοίμασε και παρουσίασε προγράμματα στο κρατικό ραδιόφωνο του SBS. Ολοκλήρωσε τη διδακτορική του μελέτη για την «πολυπολιτισμικότητα» στην Αυστραλία και ολοκλήρωσε την ακαδημαϊκή του μελέτη στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης.

Γνωστός για τη θαλάσσια ιστορία του Erol Mütercimler, αρθρογράφος για διάφορες εφημερίδες και περιοδικά μετά την επιστροφή του στην Τουρκία. Εργάστηκε ως προγραμματιστής και διευθυντής στο TRT Radio και σε διάφορα τηλεοπτικά κανάλια. Δίδαξε στρατηγική και ιστορία της επανάστασης στο Πανεπιστήμιο Haliç, Πανεπιστήμιο Εμπορίου της Κωνσταντινούπολης, στο Πανεπιστήμιο Doğuş.

Έκανε σχόλια για την ημερήσια διάταξη στο πρόγραμμα ειδήσεων «Present Time-Sunday» με τον Gürkan Hacır στην τηλεόραση Halk. Μοιράστηκε τις απόψεις του στο δικό του κανάλι στο Youtube. Έχει γράψει δεκάδες βιβλία, ραδιοφωνικές παραστάσεις, άρθρα σε διάφορα περιοδικά και σενάρια ντοκιμαντέρ.

Έπαιξε έναν χαρακτήρα από τη γενιά των 68 στην ταινία Suna.

Ο Erol Mütercimler συνελήφθη την 1η Ιουλίου 2008 στο πλαίσιο της έρευνας Ergenekon. Απελευθερώθηκε μετά την ανάκρισή του. Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια και 9 μήνες στην υπόθεση που ολοκληρώθηκε στις 5 Αυγούστου 2013.

Ο Erol Mütercimler, γεννημένος το 1954, είναι 67 ετών έως το 2021.

2136307-700827f65f5c80f82181622697a6a6ed.jpg

ΕΡΓΑ ΠΕΛΑΤΩΝ EROL

* Θρυλικά πλοία
* Ήρωας πλοίο του Εθνικού Αγώνα, Alemdar
* Κυπριακή ειρηνευτική επιχείρηση με άγνωστες πτυχές
* Θαλάσσια υποστήριξη για τον πόλεμο της Ανεξαρτησίας – Σοβιετικά βοηθήματα
* Το πλοίο που έχει πειραματιστεί είναι ο Σουλτάνος ​​Οσμάν
* Έναρξη του μοντέλου σχέσεων Τουρκίας – Τουρκικών Δημοκρατιών του 21ου αιώνα
* Σχέσεις Τουρκίας-Ιαπωνίας στο κατώφλι του 21ου αιώνα
* Ertuğrul καταστροφή
* 21ος αιώνας και Τουρκία – “Υψηλή στρατηγική”
* Θέα στη θάλασσα έως την πτώση της αυτοκρατορίας
* Γυναίκες, Πλοία, Αυτοκίνητα
* Όνειρα και ίντριγκες
* Καλλίπολη 1915
* Θεωρίες συνωμοσίας, Εκδόσεις Alfa, 2005
* Νησί προς πώληση: Κύπρος
* Αυτή η πατρίδα σώθηκε έτσι (πέθανε για εμάς)
* Ο οδηγός της γνώμης μας Γκάζι Μουσταφά Κεμάλ
* Θεωρίες συνωμοσίας & αλήθειες πίσω από τον καθρέφτη
* Θεωρίες παιχνιδιού μυαλού / συνωμοσίας 2
* Στρατηγική σκέψη και διαχείριση και νίκη του μέλλοντος
* Ιστορία στον καθρέφτη και συνωμοσίες, δολοφονίες, προκλητικές ενέργειες, εξεγέρσεις

Εκσυγχρονίζω:

Source