Ποιος είναι ο Mahir Ünal; Πόσο χρονών είναι ο Mahir Ünal και από πού είναι αρχικά; Ποιο είναι το καθήκον του Mahir Ünal, σε ποιο πάρτι;

Ο Mahir Ünal, Τούρκος πολιτικός, αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος AK, πρόεδρος προώθησης και μέσων μαζικής ενημέρωσης και αναπληρωτής Kahramanmaraş Mahir Ünal, είναι στην ημερήσια διάταξη των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Λοιπόν, ποιος είναι ο Mahir Ünal; Πόσο χρονών είναι ο Mahir Ünal και από πού είναι αρχικά; Ποιο είναι το καθήκον του Mahir Ünal, σε ποιο πάρτι;

Αντιπρόεδρος του κόμματος AK Mahir UnalΠριν από τις εκλογές του 2018 Καραμανμάρας Ενώ βρισκόταν στο ταξίδι του, εξήγησε την απάντησή του στον αγρότη που του είπε «Μας καταστρέψατε». Unal, “Ο αγρότης,” Μπορώ να έχω το τηλέφωνό σας; ” Είπα. IPhone 6. «Πόσα πήρες;» Είπα: “Είναι 3.000 400 λίρες ή 4.000 500 λίρες;” Είπα, “Υπάρχει πακέτο Διαδικτύου;” Είπα, είπε «Υπάρχει». «Αφού χρησιμοποίησε τις εκφράσεις του, ήταν στην ατζέντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, ο Mahir Ünal αναρωτιόταν στα κοινωνικά μέσα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο MAHİR ÜNAL;

Ο Mahir Ünal γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 1966 στην περιοχή Elbistan του Kahramanmaraş. τούρκικος Ο πολιτικός είναι 54 ετών. Αφού ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Elbistan, συνέχισε την εκπαιδευτική του ζωή στην Κωνσταντινούπολη. Αποφοίτησε από το γυμνάσιο της Κωνσταντινούπολης Bahçelievler Koca Sinan το 1984. Αποφοίτησε από τη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Μαρμαρά το 1991. Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στο Ινστιτούτο Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης, στο Τμήμα Κοινωνικής Δομής και Κοινωνικής Αλλαγής το 1997. Έκανε διδακτορικό του στο Τμήμα Κοινωνιολογίας, Σχολή Επιστημών και Επιστολές του ίδιου πανεπιστημίου.

Υπηρέτησε ως σύμβουλος της ομάδας στρατηγικής εκστρατείας του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στις τοπικές εκλογές 2004 και 2009 και στις γενικές εκλογές του 2007. Ο Μητροπολιτικός Δήμος της Κωνσταντινούπολης Αθλημα Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Club.

Συμμετείχε σε ομάδες στρατηγικής σε προεκλογικές εκστρατείες σε πολλές χώρες όπως το Ιράκ, η Μαλαισία, η Κύπρος και ο Λίβανος. Επίσης, συμβούλεψε ορισμένους πολιτικούς για αποτελεσματική επικοινωνία.

Εργάστηκε ως Προϊστάμενος του Τμήματος Επιστημονικών Συμπεριφορών σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο. Δίδαξε οργανωτική συμπεριφορά σε ένα ίδρυμα πανεπιστημίου στο MBA. Πραγματοποίησε τις διδακτορικές του σπουδές στο Τμήμα Κοινωνιολογίας της Σχολής Επιστολών του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης.

Εκλέχτηκε ως αναπληρωτής Kahramanmaraş στις γενικές εκλογές 2011 και 2015. Από το 2011, είναι ο αντιπρόεδρος του ομίλου του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης. Ο Mahir Ünal, ο οποίος μιλάει αραβικά και αγγλικά, είναι ο πατέρας 2 παιδιών.

.Source