Ποιος είναι ο Şafak Sezer; Από πού προέρχεται ο Şafak Sezer, πόσο χρονών είναι;

Ποιος είναι ο Şafak Sezer;  Από πού προέρχεται ο Şafak Sezer, πόσο χρονών είναι;

Το ερώτημα ποιος Şafak Sezer συνεχίζει να αποτελεί αντικείμενο συχνών ερευνών από τους πολίτες. Γεννημένος στις 10 Οκτωβρίου 1970 στο Sincan, Ankaran, ο Şafak Sezer έχει καριέρα ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης καθώς και ηθοποιός. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Δημόσιο Θέατρο της Άγκυρας το 1989 με το έργο Haldun Tanerin στο Shadow of the Donkey. Αφού εμφανίστηκε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, εμφανίστηκε στην ταινία Bir Düğün Masalı, σε σκηνοθεσία του Πανεπιστημίου Dokuz Eylül. Ο ηθοποιός σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές καθώς και στην ταινία Kolpaçino. Εδώ είναι εκείνοι που είναι περίεργοι για το Şafak Sezer …

Ο Şafak Sezer συγκαταλέγεται στους καλεσμένους της Έκθεσης İbo της Πρωτοχρονιάς. Γεννημένη στην Άγκυρα, η ηθοποιός μπήκε στην καριέρα της στο Δημόσιο Θέατρο της Άγκυρας. Έκανε το πρώτο του έργο με τον Oktay Kara και τον Taylan Velioğlu στο παιχνίδι Haldun Taner που ονομάζεται Donkey’s Shadow το 1989. Ο akafak Sezer, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, άφησε το στίγμα του στην ημερήσια διάταξη του περιοδικού για λίγο: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ŞAFAK SEZER, ΠΩΣ ΠΑΛΕΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΑ; Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή με τον Oktay Kara και τον Taylan Velioğlu στην Άγκυρα με το έργο του Haldun Taner “In the Shadow of the Donkey” στο Λαογραφικό Θέατρο της Άγκυρας. Στο Δημόσιο Θέατρο της Άγκυρας, “Devri Yalan”, “Pakbulut in the Head, You Forget This Choice”, “Who is Saddam?” Kissed “,” Smurfs “,” Edi Büdü “και” Alien Arif “, και στο Θέατρο της Άγκυρας Ekin με τα έργα” Γιατί κάναμε αυτήν την επανάσταση “,” Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşar “. Τηλεοπτικές σειρές με τον καλλιτέχνη που συμμετείχε στην ταινία “Bir Düğün Masalı”, που γυρίστηκε από το Πανεπιστήμιο Dokuz Eylül μετά το έργο “”: “Television Boy” (πρόγραμμα Okan Bayülgen), “Sıdıka”, “Baskül Ailesi”, “Dostlar Passage” , “Breaking Dawn” και “Rating Hamdi” … Μετά την ταινία “Triple Oyun” Εμφανίστηκε μπροστά από την κάμερα για το “Vizontele”. Αργότερα, πρωταγωνίστησε στον Rus Gelin, την πρώτη ταινία της εταιρείας παραγωγής με την ονομασία Turkfilmi, με τους Zeki Alasya, Metin Akpınar και Kaan Boztepe. “Θα μπείτε, θα βγείτε;” Η επίδειξη κουίζ έχει ρόλο. Ο akafak Sezer ήρθε πρώτος σε ένα από τα πιο θαυμάσια προγράμματα διαγωνισμού εκείνης της περιόδου, “Are You Inward Are You Going;” Filmography, A Wedding Tale (1993) Δικηγόρος AdnanTelevizyon Boy (1996) (Guest Actor) Baskül Family (Series) (1997) MaşallahD Friends Passage (Series) (1997) Yıldırım, Neighbor Neighbor (Τηλεοπτικές σειρές) (1997) (Επισκέπτης ηθοποιός) Sıdıka (τηλεοπτική σειρά) (1997) EdgeŞafak Vakti (τηλεοπτικές σειρές) (1997) (Επισκέπτης ηθοποιός) Vizontele (2000) VeliOyunbozan (2000) PolisReyting Hamdi (τηλεοπτική σειρά) (2000) Dawn (2001) Cruel (TV Series) (2002) (Guest Actor) Russian Bride (2002) kekkeş Bread Boat (2002) BahtiyarHababam Class Hello (2003) ErcümentG.ORA (2004) KunaHabam Class in the Army (2004) ErcümentSimbiotic (2004) Gold Cage (TV Series) (2004) FuziliHababam Class 3.5 (2005) Ercüment Maskeli Beşler: Cyprus (2008) Tezcan Reklamlar Comfort (2000) (Διαφήμιση επίπλων) Arçelik (2003) (White Goods Advertisement) Chester εξαφανίστηκε (2007) (Chips Advertisement) Chery Tiggo Maaşallah (2009) (Διαφήμιση αυτοκινήτου) Cheetos (2009) (Διαφήμιση με μάρκες) Vodafone Υπάρχει μια διαφορά! (2009) (Επικοινωνία διαφήμισης) Finans Bank Most Money Advertisement (2012) (Bank Advertisement)

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στη διεύθυνση https://www.milliyet.com.tr/cadde/safak-sezer-kimdir-safak-sezer-aslen-nereli-kac-yasinda-6393175. Δημοσιεύτηκε στο HabeRota.com για ενημερωτικούς σκοπούς. Τα δικαιώματα δημοσίευσης ανήκουν στον ιστότοπο προέλευσης.

Προηγούμενο περιεχόμενοΤο ποσό του καλαθιού αυξήθηκε στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Meltem Canalan

Κανείς δεν μπορεί να ρίξει νερό στις ειδήσεις για την υγεία. Ο Meltem γράφει τις ειδήσεις που διαβάζετε στην κατηγορία υγείας του HabeRota.

Source