Ποιος είναι ο Singer Linet; Πόσο χρονών είναι ο Linet; Από πού προέρχεται το linet;

Ο τραγουδιστής Linet τραβάει την προσοχή με τη μοναδική φωνή και στυλ του. Τέλος, αναρωτιούνται λεπτομέρειες για τον τραγουδιστή, ο οποίος είναι προσκεκλημένος στο Showbo Show. Ο Linet, ο οποίος γεννήθηκε στο Ισραήλ και είναι Ισραηλινός πολίτης, είναι στα νέα μας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΝΤ

Ο Linet γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1975 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Το πλήρες όνομά του είναι Linet Menashi. Η μητέρα της είναι η Leyla Özgecan (Leya Bonana) από την Προύσα, η οποία ήταν ένας από τους σημαντικούς Τούρκους τραγουδιστές της κλασικής μουσικής μιας εποχής, και ο πατέρας της είναι ο uelumuel Menaşe από την Κωνσταντινούπολη. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του στο Λύκειο στο Ισραήλ, ο Linet υπηρέτησε στον Ισραηλινό Στρατό για 3 μήνες. Η Λίντε έχει δύο αδελφές

Η Linet, που έμαθε να τραγουδά από τη μητέρα της και είχε την πρώτη της εμπειρία στην ηλικία των πέντε. Κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ σε ηλικία 10 ετών. Ξαφνικά το 1993 Διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision με το τραγούδι Σπίτι των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην εξάλειψη του Ισραήλ, το πρώτο άλμπουμ δημοσιεύθηκε στην Τουρκία το 1995. Η Linet, που τραγουδάει στα Αραβικά και Αγγλικά, καθώς και Τουρκικά και Εβραϊκά, συνάντησε τον Orhan Gencebay όταν ήταν 17 ετών και κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ που αποτελείται από τα τραγούδια του Gencebay. Ο Linet κέρδισε δύο Golden Records με αυτό το άλμπουμ.

Ο καλλιτέχνης, ο οποίος υπέγραψε ένα στούντιο άλμπουμ με τίτλο “Different Woman” στο Ισραήλ το 2003, ξεκίνησε τις δραστηριότητές του ανοίγοντας ένα κατάστημα καραμελών στο Ισραήλ. Ο τραγουδιστής, ο οποίος κέρδισε υπερβολικό βάρος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχασε περίπου 40 κιλά για να επιστρέψει στη μουσική.

Το 2006, η Τουρκία άρχισε να επιστρέφει στη σκηνή για να πάρει αποφάσεις στον τομέα Linette διάφορους χώρους, το 2009. Το “I Want to Share” παρουσίασε το πέμπτο άλμπουμ από την εκτίμηση των λάτρεις της μουσικής.

Ο Linet, ο οποίος τραγούδησε τα τραγούδια του ζωντανά αντί να παίζει ξανά στα προγράμματα των επισκεπτών του, είναι σημάδι Ιχθύων.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

Ας πούμε μαζί
Για για
Λουλούδι της Ζωής, Μητέρα
Και παθιασμένος kover
Λίντε
Το μουσικό κουτί του Linet
Αθάνατη αγάπη
Διαφορετική γυναίκα
Λίλα
Θέλω να μοιραστώ
Η καρδιά μου σου ανήκει
Διαφορά στην αναθεώρηση
Διαφορά στην Ερμηνεία II
Γνωρίζεις?

.Source