Ποιος είναι ο Tamer Levent; Πόσο χρονών είναι το Tamer Levent; Εδώ είναι η τηλεοπτική σειρά και η βιογραφία του Tamer Levent

Η ζωή και η σειρά του Tamer Levent ήταν θέμα περιέργειας. Απόψε, ερευνάται ο Tamer Levent, ο οποίος θα συμμετάσχει ως επισκέπτης ηθοποιός στο Search My Manager. Ποιος είναι ο Tamer Levent; Πόσο χρονών είναι το Tamer Levent; Εδώ είναι η τηλεοπτική σειρά και η βιογραφία του Tamer Levent

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TAMER;

Ο Tamer Levent γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1950 στη Σμύρνη. Ο Tamer Levent, Τούρκος ηθοποιός, σκηνοθέτης, σκηνοθέτης και συγγραφέας, είναι 70 ετών σήμερα.

Το 1971, εισήλθε στο Τμήμα του Κρατικού Ωδείου της Άγκυρας με εξετάσεις τοποθέτησης. Αποφοίτησε από το Ανώτερο Τμήμα του Κρατικού Ωδείου της Άγκυρας το 1977. Εργάστηκε πρώτα ως ηθοποιός και μετά ως σκηνοθέτης στα Κρατικά Θέατρα. Εργάστηκε ως γενικός διευθυντής και αναπληρωτής γενικός διευθυντής των Κρατικών Θεάτρων. Τα παιχνίδια που σκηνοθέτησε. Προσκλήθηκε σε φεστιβάλ στη Ρωσία, τον Καναδά, τη Νότια Κορέα, το Ιράν και τη Βόρεια Κύπρο. Είναι ακόμα στο διευθυντικό προσωπικό των Κρατικών Θεάτρων, και είναι ο ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος του Κρατικού Θεάτρου Όπερας και Μπαλέτου Υπάλληλοι του Μπαλέτου TOBAV και του Θεατρικού Ηθοποιού Συλλόγου TOMEB.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΠΕΔΩΝ TAMER

Γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1950 στο mzmir Karşıyaka ως γιος του βαρέως ποινικού δικαστή Zeki Bey και του σχεδιαστή Meral Hanım. Σπούδασε γυμνάσιο στο Τουρκικό Κολλέγιο της Σμύρνης. Παντρεύτηκε τον Seynan Levent, παραγωγό και παρουσιαστή του δημοφιλούς προγράμματος TRT 2, Akşama Doğru, το 1982. Το 1984, γεννήθηκε ο γιος του Έφτε και το 1985 γεννήθηκε η κόρη του Χέζελ. Στις 25 Μαρτίου 1994, έγινε Γενικός Διευθυντής των Κρατικών Θεάτρων με αίτηση που υποβλήθηκε για πρώτη και τελευταία φορά στα Κρατικά Θέατρα.

Κατά τη διάρκεια αυτού του καθήκοντος που πραγματοποίησε μέχρι τις 10 Αυγούστου 1994, εφάρμοσε το έργο Yes to Art, το οποίο έκανε τεράστια εντύπωση στη χώρα μας. Έκανε θεωρητικές και πρακτικές μελέτες σύμφωνα με τον ορισμό και τη διάδοση του θεατρικού πολιτισμού. Ο δήμος Çorlu το 2003 με το όνομα της σκηνής (Scene Municiporlu Municipality Tamer Levent) άνοιξε το Tamer Levent, δράμα, δημιουργικό δράμα στην εκπαίδευση στην Τουρκία και ξεκίνησε τη δουλειά του. Έκανε την πρώτη ρωσική περιοδεία των Κρατικών Θεάτρων με το έργο του Relkü Ayvaz «Re-Creation» που έβαλε στη σκηνή.

Στη Σχολή Εκπαιδευτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Άγκυρας, Πανεπιστήμιο Eskişehir Anadolu, Τμήμα Θεατρικού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, Τμήμα Λυκείου Καλών Τεχνών Βερολίνου Δίδαξε «Creative Acting» στο Yorkshire Bretton Hall College και στο Warwick University στην Αγγλία. Συμμετείχε σε επιτροπές και οργανισμούς όπου καθιερώθηκαν οι αρχές των θεατρικών συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και την Ουγγαρία, και ηγήθηκε σε σειριακά εργαστήρια. Ο Tamer Levent, ο οποίος μετέτρεψε τα αποτελέσματα σε παραστάσεις κάνοντας μακροχρόνια εργαστήρια στη Γαλλία και την Τυνησία, πραγματοποίησε επίσης τηλεοπτικές εκπομπές και δράματα σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Έκανε ένα ζωντανό πρόγραμμα επικοινωνίας με το κοινό στο TRT Radio-1 στο πρόγραμμα Gecenin İçinden. Έχει κάνει κινεζικά και ινδικά ντοκιμαντέρ. Έχει σκηνοθετήσει εργαστήρια σε πολλές χώρες του κόσμου. Στην προσαρμογή του έργου House of Bernarda Alba στο μπαλέτο, έκανε τη σκηνοθεσία και το κείμενο του τηλεοπτικού προγράμματος που χορογράφησε ο Binnaz Aydan. Ο Tamer Levent επίσης η FIA (Διεθνής Ομοσπονδία Ηθοποιών) και εκπρόσωπος της Τουρκίας. Ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της IATA (International Amateur Theater Association). Τα άρθρα του δημοσιεύθηκαν σε τοπικά και ξένα περιοδικά.

Εκτός από τη σκηνοθεσία και τη σκηνοθεσία έργων, ο Tamer Levent, ο οποίος είναι πρόεδρος του TOBAV (Κρατικό Θέατρο, Ίδρυμα Εργαζομένων στην Όπερα και Μπαλέτου), ξεκίνησε δραματικές σπουδές στη σκηνή πειράματος Art Institution, την οποία ίδρυσε το 1984.

ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΜ

Sweet Dreams, 1997 – Αχμέτ Ακμπάιρ
Τα άρθρα γυρίστηκαν από το μυθιστόρημα του Filmatik Yılmaz Onay το 1998 με το σενάριο και τη σκηνοθεσία του Altuğ Savaşal.
Sam Wind (Πολωνία)
Γκουλπάρε
Πληγωμένη καρδιά
εγκαταλείψτε την καρδιά μου
Hangover, 2008 – Ali Haydar
Hangover 2, 2010 – Ali Haydar
Ημέρα σπαθιού – Celal Kızıltan
Hangover 3, 2012 – Ali Haydar
Το Tepenin Ardı – Emin Alper, 2012 (Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου 2012, επέλεξε την καλύτερη ταινία στην ενότητα Φόρουμ (Βραβείο Κινηματογράφου Caligari).[2] Επιλέχθηκε η καλύτερη ταινία. Επιλεγμένη καλύτερη ταινία με θέμα τα 6α Ασιατικά Ειρηνικά Cinema Academy Awards (APSA)[3]
Ayaz – Hakan Kurşun, 2012
Ιππείς – Muharrem Gülmez, 2012
Captainzzet Captain και ο γιος του – Mesut Uçakan
Νερό και φωτιά, 2013 – Özcan Deniz
Εμφανίστηκα Yunus – Kürşat Kızbaz
Simindis Kundzuli (Νησί της Αιγύπτου) – Giorgi Ovashvili, 2014, βραβείο καλύτερης ταινίας της Γεωργίας Karlovy Vary,
Fatih, Kanal D ως Ali Kuşçu

Winter Sleep, 2014 – Nuri Bilge Ceylan (2014 Φεστιβάλ Καννών Golden Palm και βραβείο καλύτερης ταινίας FIPRESCI.)
Call Me Hicran Now, Kanal D, 2014
“simindis kundzuli” (Νησί της Αιγύπτου), 2014, η γεωργιανή ταινία, στο ρόλο ενός στρατιώτη, εισήλθε στην πρώτη θέση 9 στην κατηγορία ξένων ταινιών στα Όσκαρ 2014-2015
Guest, Mehmet Eryılmaz, 2015, ένας από τους υποψηφίους του διαγωνισμού για το ακυρωμένο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κωνσταντινούπολης
Love Again, Fox Tv, 2015
Ertuğrul 1890 – Süleyman Bey, 2015
Brave and Beautiful, Star TV, 2016
Νύφη από την Κωνσταντινούπολη, Star TV, 2017
Cicero, 2019
Μαρία και Μουσταφά, atv, 2020
Menajerimi Ara, Star TV, 2021

Μπορείτε να δείτε επίσης

Source