Ποιος εξαιρείται από τους περιορισμούς;… “Στόχος 500.000 εμβολιασμών”

Εξαιρέσεις από περιοριστικά μέτρα στα κατεχόμενα εδάφη. Το εμβόλιο-στόχος είναι 500.000, λέει ο Saner

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CYPRUS ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Οι ασθενείς υπό παρακολούθηση observation η θεραπεία σε ελεύθερες περιοχές εξαιρούνται από τα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες և θα τεθούν σε ισχύ στις κατεχόμενες περιοχές σήμερα. Τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία εξαιρούνται από την απαγόρευση της κυκλοφορίας τις νύχτες που ισχύουν απόψε έως τις 4 Ιανουαρίου.

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι από σήμερα, η απαγόρευση πρόσβασης σε ελεύθερες περιοχές θα απαγορευτεί για 11 ημέρες για να αποκλειστούν εκείνοι που πηγαίνουν για ιατρικούς σκοπούς.

Σύμφωνα με ιστότοπους t / c, το 2020 Από 29 Δεκεμβρίου έως 2021 Την 1η Μαρτίου, η 72ωρη αρνητική υποχρέωση PCR καταργήθηκε επίσης για τους ταξιδιώτες στην Τουρκία από το Αεροδρόμιο Tympos Illegal μέσω Τουρκίας.

Ο Μάθιου Χάρπερ, επικεφαλής της εκπαίδευσης και του πολιτισμού στην Fake State Delegation στο Λονδίνο, είπε ότι όσοι δήλωσαν ότι ταξιδεύει στη Βρετανία μέσω της «νότιας Κύπρου» χρειάζονται ακόμη 72 ώρες αρνητικό PCR. Πρόσθεσε ότι είναι δυνατόν για οποιονδήποτε να συμπληρώσει μια διεύθυνση καραντίνας ταξιδιού πριν φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εν τω μεταξύ, στο μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά, ο “Πρωθυπουργός” Ersan Saner δήλωσε ότι ο στόχος είναι ο εμβολιασμός 500,00 ατόμων, το 80% του πληθυσμού, όπως ανέφερε. “Ωστόσο, μέχρι να φτάσουμε εκεί, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε εντατικά και ενεργά ενάντια στην επιδημία.” Συμβούλεψε τους πολίτες να εφαρμόσουν προσεκτικά τα μέτρα της Επιτροπής «Λοιμωδών Νοσημάτων» του «Υπουργείου Υγείας».

Δύο ειδικά ψυγεία για την αποθήκευση των εμβολίων έφτασαν χθες στις κατεχόμενες περιοχές και τοποθετήθηκαν σε νέο επιδημιολογικό νοσοκομείο. Η Κύπρος αναφέρει μια προηγούμενη δήλωση του υπουργού Υγείας Ali Pilly ότι ψυγεία χωρητικότητας 700 և 250 λίτρων պահել θα μπορούσαν να αποθηκεύσουν το εμβόλιο Pfizer στους 70 ° C. Αναφέρεται ότι θα είναι δυνατή η αποθήκευση περίπου 300 χιλιάδων εμβολίων σε αυτά. δύο ειδικά ψυγεία.

Δεκαέξι περιπτώσεις αναφέρθηκαν χθες το βράδυ, έξι σε 2.678 δοκιμές στο σπίτι. Μία από τις νέες περιπτώσεις έφτασε αεροπορικώς στα κατεχόμενα εδάφη, πέντε με ατμόπλοιο, και οι δύο ήδη εγκατεστημένες, ήταν απομονωμένες. Θεραπεύονται 217 ασθενείς, 43 θεραπεύονται στο επιδημιολογικό κέντρο, 173 παρακολουθούνται σε ξενοδοχεία καραντίνας. Ο ασθενής με Covid-19 βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Πηγή: KYPE

Source