Ποιος επιτρέπεται να εισέλθει στην αρένα;

Η Ομοσπονδία Μπάσκετ Κύπρου ενημερώνει για 5Σε: Ο αγώνας του τελικού γύρου του τελικού γύρου του ΟΠΑΠ Basket League “Keravnos” – τουρνουά “Petrolina AEK”, που θα πραγματοποιηθεί το 2021. στις 21 Απριλίου, στις 7 μ.μ.

  • Δεν θα χρησιμοποιηθεί κανείς Διαπίστευση KOK για είσοδο στο γήπεδο (πλατφόρμα ή γήπεδο). Αυτό ισχύει για την πιστοποίηση των LM πολυμέσων καθώς και για όλους τους αρμόδιους φορείς του KOK.
  • Θα έχουν το δικαίωμα να μπουν στο γήπεδο (βάθρο ή παιδική χαρά) αυστηρά μόνο εκείνοι που βρίσκονται στην εγκεκριμένη λίστα ατόμων που θα βρίσκονται στην είσοδο του σταδίου.
  • Οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης (δημοσιογράφοι / φωτογράφοι) που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι πρέπει να στείλουν γραπτό αίτημα στο KOK το αργότερο την Τρίτη (20/04) στις 12 το μεσημέρι. Στις 00 [email protected]Τονίζεται ότι μόνο τα μέλη της Ένωσης Αθλητικών Συγγραφέων Κύπρου ή της Ένωσης Συγγραφέων Κύπρου θα έχουν το δικαίωμα να μπουν στο γήπεδο για το παιχνίδι, θα τους δοθεί έως και μία διαπίστευση σύμφωνα με τα ΜΜΕ. Κάθε αίτημα που υποβλήθηκε μετά την παραπάνω ημερομηνία / ώρα δεν επιτρέπεται να εισέλθει στο στάδιο.

Προηγούμενο άρθρο:Η “Ανόρθωση” έλαβε δύο εισιτήρια և “Achilles Kaymaklyu”

Source