Ποιο παιδί είναι η κυρίαρχη ισότητα;

ΕΓΩ RE: Η επιτυχία της τουρκικής πολιτικής κατά τη διάρκεια της 47χρονης στρατιωτικής κατοχής της Attila, του κατακτητή των βόρειων ελληνικών εδαφών της Κύπρου, ήταν ότι μπόρεσε να δικαιολογήσει τους περισσότερους από τους ελληνοκύπριους ηγέτες, ιδίως τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων. Οι τουρκικές απαιτήσεις στο μυαλό τους. Και συστηματικά προσπαθήστε να τους πείσετε και … πεισματάρης.

Σαχέλ Η αποδοχή των τουρκικών απαιτήσεων έγινε βήμα προς βήμα στην παρακμή της πραγματικότητας της ήττας. Η εξημέρωση των ηττημένων և Οι διαδοχικές ελληνικές υποχωρήσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια των «ενδοκοινοτικών» διαπραγματεύσεων.

– ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, η οποία σχεδιάστηκε և πραγματοποιήθηκε για να διαφύγει η Τουρκία από τη διεθνή κατοικία του κατηγορουμένου για την εισβολή του βίαιου պատերազմ αιματηρού πολέμου κατά της Κύπρου το 1974 և στρατιωτική κατοχή, εθνοκάθαρση, τουρκοποίηση, εξισλαμισμός, που ανάγκασε և να συνεχίσει να εξαναγκάζει στρατός στις περιοχές του νησιού.

– ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, που βοήθησε την ένοχη Τουρκία, τον εισβολέα-εισβολέα, να αλλάξει το Κυπριακό, στην πραγματικότητα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ: «Για την προστασία της τουρκοκυπριακής κοινότητας που απειλείται από τους Έλληνες».

ΕΠΙΛΕΓΩ: Το 1989, η Τουρκία κατόρθωσε να υποχωρήσει στους τότε Ελληνοκύπριους ηγέτες αποδεχόμενη το αίτημα του Ραούφ Ντενκτάς για πολιτική ισότητα, καθώς η πολιτική-διοικητική εξίσωση ήταν 18% Τουρκική με 82% Ελληνική.

– Ορισμένες συγκεντρώσεις και ψευδείς νομικές ασάφειες έχουν κατασκευαστεί για να δώσουν στην ελληνική πλευρά μια «ουρά» που λέει «πολιτική ισότητα όπως ορίζεται στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ». Δηλαδή, κοιτούσε γύρω.

Η ουσία του εκτός από ένα. Και στη διαδικασία, με τη μορφή «λύσης» με διαπραγμάτευση.

Εξίσου և εξίσου κυρίαρχο, το τουρκικό κατεχόμενο ψεύτικο κράτος, το μόνο διεθνές νομικό κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

– Κάθε υπό την αιγίδα δύο κοινοτήτων.

– Που δηλώθηκαν ως δύο ίσες συνιστώσες πολιτείες. Που θα συμφωνήσει να δημιουργήσει έναν ομοσπονδιακό συνεταιρισμό μεταξύ τους. Στην οποία θα έχουν ισότητα, συνιδιοκτησία, συνιδιοκτησία, συνιδιοκτησία.

ΚΕΡΔΗ: Σώθηκαν και σφραγίστηκαν στην Τουρκία … επίσημα τόσο στην Κοινή Διακήρυξη όσο και στην Κοινή Διακήρυξη των ηγετών των δύο κοινοτήτων 23.5.2008 πρώτη, 11.2.2014 δευτερόλεπτο, αμέσως μετά … κανονική εκ περιτροπής Τουρκική Προεδρία.

ΘΗΣΑΥΡΟΣ: Η Τουρκία, κυριολεκτικά, το 2008 Στο κείμενο της 23ης Μαΐου.

“Αυτός ο συνεταιρισμός θα έχει ομοσπονδιακή κυβέρνηση με ένα διεθνές άτομο, όπως η τουρκική συνιστώσα της Κύπρου και η ελληνική συνιστώσα της Κύπρου, η οποία θα έχει το ίδιο καθεστώς.”

ΓΙΝΕ ΞΑΝΑ Η Τουρκία στο Ίδρυμα Κυρίαρχης Ισότητας, στο κείμενο της 11ης Φεβρουαρίου 2014, το οποίο έγραψε επίσης τα εξής:

«Η Ενωμένη Κύπρος, ως μέλος των Ηνωμένων Εθνών և της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα έχει μια διεθνή νομική οντότητα և μία κυριαρχία, η οποία ορίζεται ως κυριαρχία την οποία απολαμβάνουν όλα τα κράτη μέλη του ΟΗΕ σύμφωνα με τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Οι Ελληνοκύπριοι και οι Κύπριοι Τούρκοι “…

ΤΩΡΑ, Τον Φεβρουάριο του 2021, ο σημερινός διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς ανακοίνωσε στη «Συμερίνη» ότι «κυρίαρχη ισότητα, τα δύο κράτη που απαιτούνται από την Τουρκία θα είναι θανατηφόρα, το τέλος της χώρας μας» («S», 14 Φεβρουαρίου 2021).

Το ίδιο ισχύει και για τους ηγέτες και τους ηγέτες του κόμματος που ηγήθηκαν μιας διμερούς διμερούς ομοσπονδίας, την πολιτική ισότητα του καθεστώτος και δύο ισότιμα ​​συνιδρυτικά κράτη (κράτη ή πολιτείες) για δεκαετίες.

ΧΩΡΙΣ: αλλά να έχουν ειλικρίνεια, θάρρος, αλληλεγγύη, να ομολογήσουν την πολιτική ειλικρίνεια, να παραδεχτούν δημόσια ότι η φυσική συνέπεια και το αποτέλεσμα της υποδεέστερης πολιτικής τους, της γενιάς και του αληθινού παιδιού, είναι αμφότερα ένα κράτος, μια κυρίαρχη ισότητα.

ΑΥΤΟ: σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα θα συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό. Αυτό σημαίνει επίσης ότι είναι υπαρξιακά, ουσιαστικά απρόθυμοι, ανίκανοι, αναξιόπιστοι όχι μόνο να αναζητήσουν άλλη πολιτική, αλλά και την πραγματική υποχρέωσή τους να απαλλάξουν τη χώρα από τη δική της επιβλαβή, πολιτική αδιέξοδο …

Source