Πολιτικός aldudak: “Η Συνθήκη του Μοντρέ, η οποία θα ενισχύσει το χέρι της Τουρκίας”

Ο πολιτικός και επιχειρηματίας Aldudak Battal, το νέο στάδιο του σύγχρονου ψυχρού πολέμου της Ουκρανίας, η Ρωσία, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, δηλώνοντας αυτό το τρίγωνο, είπε ότι η συμφωνία της Τουρκίας, η οποία θα ενισχύσει το χέρι που το Montreux.
Ο πολιτικός και επιχειρηματίας Aldudak Battal, το πέρασμα των στενών στην Τουρκία για τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης αυξάνεται με την ατζέντα της Συνθήκης του Montreux τις ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα Βαλκάνια και τη Μαύρη Θάλασσα, δήλωσε ότι η κυβέρνηση ήταν έτοιμη να πολεμήσει ενάντια στη Ρωσία. Aldudak, “Η γεωγραφική του θέση απαιτείται από το κλείδωμα αυτού του στοιχείου, την καρδιά της ακολουθούμενης Τουρκίας αναπόφευκτα σε σύγκρουση. Τον 21ο αιώνα, ο Ψυχρός Πόλεμος μεταξύ του Rusyaç με τα πρώτα αμοιβαία απτά βήματα των ΗΠΑ λαμβάνονται στη γεωγραφία και πάλι ότι η Τουρκία είναι τόσο στο νότο όσο και στο βορρά. Η Τουρκία έχει εξαιρετικά σημαντικές κινήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Διαρθρωτικές πολιτικές επί τόπου στην «Γαλάζια Πατρίδα», η συμφωνία με τη Λιβύη, η λύση δύο κρατών στην Κύπρο. σκέφτηκε ότι όταν η προσοχή του Ευξείνου Πόντου από την ανατολική Μεσόγειο της Τουρκίας «να τραβήξει το μέγεθος θα είναι μια ρεαλιστική εκτίμηση. φυσικά, η Μαύρη Θάλασσα είναι σημαντική, αλλά στο πλαίσιο αυτών των πολιτικών στην ανατολική Μεσόγειο θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως επιβράδυνση τουλάχιστον το ποσοστό της Τουρκίας. Κοιτάζοντας αυτή τη διαμάχη μπορεί να έχει άμεση σχέση με την Τουρκία. αλλά μια ομάδα εναντίον της Τουρκίας στις παγίδες της Μαύρης Θάλασσας. Το ΝΑΤΟ μπορεί να θέλει να κρατήσει εδώ για περισσότερο ναυτικό. Δώστε τα χρήματα θα πρέπει να υπόκεινται σε αυτό στην Τουρκία του Μοντρέ Φορτηγό. Είναι απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί απέναντι σε αυτές τις παγίδες, διότι ένας καυτός πόλεμος μιλά και ενθαρρύνεται πλέον από τη Δύση τώρα. Η Τουρκία θα ενισχύσει ξανά τη συμφωνία του Montreux “, είπε.

“Είναι το ΝΑΤΟ, δηλαδή οι ΗΠΑ χτυπούν πίσω το πόλεμο;”
Δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες χτύπησαν το πίσω μέρος του πολέμου, ο Aldudak είπε: «Όπως θα θυμόμαστε, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden περιέγραψε πρόσφατα τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ως« δολοφόνο »σε μια συνέντευξη και όταν εξετάζουμε τη στάση του μετά τη συνέντευξη και η συνέντευξη γενικά, είναι μια γλώσσα. Από την άλλη πλευρά, διάφοροι ειδικοί στην Ουκρανία λένε ότι τα λόγια του Μπάιντεν δεν στοχεύουν τον Πούτιν, αλλά την Ουκρανία και άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Κάνοντας μια τέτοια δήλωση απέναντι στη Ρωσία, έδωσε το μήνυμα προς τις χώρες γύρω από τη Ρωσία, “Θα πολεμήσω τον Πούτιν. Είτε είτε μαζί μου είτε εναντίον μου.” Η Ουκρανία αντέδρασε στον στόχο ένταξης στο ΝΑΤΟ καθώς η Ρωσία βλέπει τον εαυτό της ως το κατώφλι της. Σε αντίθεση με τον Ντόναλντ Τραμπ πριν από αυτόν, ο Μπάιντεν υποστηρίζει έναν αποτελεσματικό αγώνα ενάντια στη διοίκηση του Κρεμλίνου σε αυτήν τη γεωγραφία. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, αναγκάζει άλλες χώρες να ευθυγραμμιστούν με τον εαυτό της. Ένα άλλο σημείο που είναι συναρπαστικό και ενοχλητικό στο κίνημα της ουκρανικής σκακιέρας είναι ότι μόλις ο Μπάιντεν τελείωσε τη συνάντησή του με τον Ζελένσκι, ο ουκρανικός στρατός ξεκίνησε έντονο βομβαρδισμό στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ. Η κλιμάκωση της ρωσο-ουκρανικής κρίσης διευκολύνει επίσης αυτόν τον στόχο του Μπάιντεν. Από την άλλη πλευρά, η αυξανόμενη ένταση στη Μαύρη Θάλασσα θα θέσει το ζήτημα της αύξησης της παρουσίας των ΗΠΑ στη Μαύρη Θάλασσα. Αυτό μπορεί να συμβάλει στη διαμόρφωση μιας τουρκικής πίεσης στην Τουρκία. Σε αυτό το πλαίσιο, η απουσία ειρήνης και σταθερότητας στη λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας, από την άποψη των εθνικών συμφερόντων της Τουρκίας, είναι ζωτικής σημασίας “, είπε.

Όλες οι ειδήσεις Diyarbakır που δημοσιεύονται από την Anadolu Agency, DHA και İHA περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενότητα καθώς προέρχονται αυτόματα από τα κανάλια του πρακτορείου, χωρίς καμία παρέμβαση εκδότη από τους συντάκτες του Haberturk.com. Οι νόμιμοι συνομιλητές όλων των ειδήσεων στο πεδίο Ειδήσεις Diyarbakır είναι τα πρακτορεία που έχουν περάσει τα νέα.

Source