Πολιτικός Aldudak: “Η Συνθήκη του Μοντρέ, η οποία θα ενισχύσει το χέρι της Τουρκίας”

Ο πολιτικός και επιχειρηματίας Aldudak Battal, το νέο στάδιο του σύγχρονου ψυχρού πολέμου της Ουκρανίας, η Ρωσία, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, δηλώνοντας αυτό το τρίγωνο, είπε ότι η συμφωνία της Τουρκίας, η οποία θα ενισχύσει το χέρι που το Montreux.

Ο πολιτικός και επιχειρηματίας Battal Aldudak, η νέα σκηνή του σύγχρονου ψυχρού πολέμου στην Ουκρανία, ΡωσίαΔηλώνοντας ότι είναι το τρίγωνο ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, ΤουρκίαΕίπε ότι η συνθήκη που θα ενίσχυε το χέρι της Τουρκίας ήταν το Montreux.

Ο πολιτικός και επιχειρηματίας Aldudak Battal, το πέρασμα των στενών στην Τουρκία για τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης αυξάνεται με την ατζέντα της Συνθήκης του Montreux τις ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα Βαλκάνια και τη Μαύρη Θάλασσα, δήλωσε ότι η κυβέρνηση ήταν έτοιμη να πολεμήσει ενάντια στη Ρωσία. Aldudak, “Η γεωγραφική του θέση απαιτείται από το κλείδωμα αυτού του στοιχείου, οδηγώντας την Τουρκία στην καρδιά της αναπόφευκτης σύγκρουσης. Τα πρώτα αμοιβαία απτά βήματα στον 21ο αιώνα, ο Ψυχρός Πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας-Κίνας εξακολουθεί να ρίχνεται στη γεωγραφία όπου βρίσκεται η Τουρκία. Και τα δύο στο νότο Υπάρχουν και τα δύο βόρεια. Η Ανατολή είναι εξαιρετικά σημαντικές κινήσεις στη Μεσόγειο στην Τουρκία. Διαρθρωτικές πολιτικές επί τόπου στην «Γαλάζια Πατρίδα», η συμφωνία με τη Λιβύη, η λύση δύο κρατών στην Κύπρο. Όλα αυτά με έναν τρόπο προσοχή από την ανατολική Μεσόγειο της Τουρκίας, λαμβάνοντας υπόψη ότι το μέγεθος του Μαύρου προς έλξη θα είναι μια ρεαλιστική εκτίμηση. Φυσικά, η Μαύρη Θάλασσα είναι σημαντική, αλλά στο πλαίσιο αυτών των πολιτικών στην ανατολική Μεσόγειο θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως επιβράδυνση τουλάχιστον το ποσοστό της Τουρκίας. Κοιτάζοντας αυτή τη διαμάχη μπορεί να είχε άμεση σχέση με την Τουρκία. αλλά εναντίον της Τουρκίας στη Μαύρη Θάλασσα μπορεί να προκύψουν ορισμένες παγίδες. Το ΝΑΤΟ μπορεί να θέλει να κρατήσει εδώ για περισσότερο ναυτικό. οφειλόμενο θέμα Montreux της Τουρκίας Κτιρ. Είναι απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί απέναντι σε αυτές τις παγίδες, διότι ένας καυτός πόλεμος μιλά και ενθαρρύνεται πλέον από τη Δύση τώρα. Η Τουρκία θα ενισχύσει ξανά τη συμφωνία του Montreux “, είπε.

“Είναι το ΝΑΤΟ, δηλαδή οι ΗΠΑ χτυπούν πίσω το πόλεμο;”

Δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες χτύπησαν το πίσω μέρος του πολέμου, ο Aldudak είπε: «Όπως θα θυμόμαστε, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden περιέγραψε πρόσφατα τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ως« δολοφόνο »σε μια συνέντευξη και όταν εξετάζουμε τη στάση του μετά τη συνέντευξη και η συνέντευξη γενικά, είναι μια γλώσσα. Από την άλλη πλευρά, διάφοροι ειδικοί στην Ουκρανία λένε ότι τα λόγια του Μπάιντεν δεν στοχεύουν τον Πούτιν, αλλά την Ουκρανία και άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Κάνοντας μια τέτοια δήλωση απέναντι στη Ρωσία, έδωσε το μήνυμα προς τις χώρες γύρω από τη Ρωσία, “Θα πολεμήσω τον Πούτιν. Είτε είτε μαζί μου είτε εναντίον μου.” Η Ουκρανία αντέδρασε στον στόχο ένταξης στο ΝΑΤΟ καθώς η Ρωσία βλέπει τον εαυτό της ως το κατώφλι της. Σε αντίθεση με τον Ντόναλντ Τραμπ πριν από αυτόν, ο Μπάιντεν υποστηρίζει έναν αποτελεσματικό αγώνα ενάντια στη διοίκηση του Κρεμλίνου σε αυτήν τη γεωγραφία. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, αναγκάζει άλλες χώρες να ευθυγραμμιστούν με τον εαυτό της. Ένα άλλο σημείο που είναι συναρπαστικό και ενοχλητικό στο κίνημα της ουκρανικής σκακιέρας είναι ότι μόλις ο Μπάιντεν τελείωσε τη συνάντησή του με τον Ζελένσκι, ο ουκρανικός στρατός ξεκίνησε έντονο βομβαρδισμό στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ. Η κλιμάκωση της κρίσης Ρωσίας-Ουκρανίας διευκολύνει επίσης αυτόν τον στόχο του Μπάιντεν. Από την άλλη πλευρά, η αυξανόμενη ένταση στη Μαύρη Θάλασσα θα θέσει το ζήτημα της αύξησης της παρουσίας των ΗΠΑ στη Μαύρη Θάλασσα. Αυτό μπορεί να συμβάλει στη διαμόρφωση μιας τουρκικής πίεσης στην Τουρκία. Σε αυτό το πλαίσιο, η απουσία ειρήνης και σταθερότητας στη λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας, όσον αφορά τα εθνικά συμφέροντα της Τουρκίας, είναι ζωτικής σημασίας “, είπε. – DIYARBAKIR

Πηγή: Newshlas News Agency

.Source