Πολλά αγαθά που απομένουν στο Ercan θα πωληθούν σε δημοπρασία

πανό99

Ένας μεγάλος αριθμός αγαθών διαφόρων τύπων, που βρίσκονται στο Τελωνείο στο Αεροδρόμιο Ercan, προσφέρονται προς πώληση σε δημοπρασία στις 6 Ιανουαρίου.

πανό134

Στην ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα και την ανάλυση των εμπορευμάτων, αναφέρεται ότι τα εν λόγω προϊόντα θα πωληθούν με δημοπρασία έως τις 10.00 π.μ. στις 6 Ιανουαρίου 2021, εάν δεν απαλλαγούν από τα τελωνεία με την καταβολή φόρων σύμφωνα με την τελωνειακή νομοθεσία.

Στην ανακοίνωση, σημειώθηκε ότι η τελωνειακή διοίκηση δεν είναι υποχρεωμένη να δεχτεί την υψηλότερη προσφορά ή οποιαδήποτε προσφορά.

Μεταξύ των αγαθών που θα προσφερθούν προς πώληση σε περίπτωση απομάκρυνσης από το τελωνείο με την καταβολή του φόρου, “φορητός υπολογιστής και αξεσουάρ, παπούτσια, βιβλίο, καλάμι ψαρέματος, led labma, rosary, ψεύτικες τρίχες, περούκα, ψεύτικες βλεφαρίδες, ανταλλακτικά, σωλήνες, γυάλινα κύπελλα, ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές, αναμνηστικά Υπάρχουν διάφορα προϊόντα όπως “ενισχυτής, USB, κασέτα, ακουστικά, μπάλα γκολφ, εσώρουχα”.

Source