Πολυκλινική “Child’s Smile” στη μνήμη του George Vor Karayvaz

Ze ebekiko γραμμένο για δημοσιογράφο. Η αλήθεια με την Trina έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 160.000 ευρώ

Μια νέα παιδική πολυκλινική με χαμογελαστά παιδιά θα χτιστεί στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στη μνήμη του Τζορτζ Βορ Καραβάζ με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εκπομπή “uth smarts with Zina”.

Η εκπομπή, προς τιμήν της μνήμης του δημοσιογράφου լրագր συναδέλφου της εκπομπής, ώθησε ένα Έλληνα ս ξένο τηλεοπτικό κοινό να υποστηρίξει το «Baby Smile» από τη Δευτέρα 12 Απριλίου έως χθες, 19 Απριλίου. Φωνή Ina Kucelini և և և և :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :

Συλλέχθηκαν συνολικά 163.070,47 ευρώ για κλήσεις messages μηνύματα SMS προς 19810 և από την Ελλάδα և από καταθέσεις στο εξωτερικό, σύμφωνα με το star.gr.

Αναλυτικά.
• 67.323 κλήσεις 19810 : 134.646 ευρώ (καθαρό)
• 12.558 sms το 19810. 25,116 € (καθαρό)
• Κατάθεση 3.308,47 ευρώ από την Ελλάδα ից από το εξωτερικό σε τραπεζικούς λογαριασμούς և σε paypal

Αυτή η προσπάθεια τελείωσε χθες στην εκπομπή “uth Wisdom with In Ina”, όπου το τραγούδι “uth Wisdom” ερμήνευσε ο στιχουργός Στέλιος Μαργκόμενος, συνθέτης και τραγουδιστής Πάνος Μπλέτζας, ένα υπέροχο Ζεμπέκικο αφιερωμένο στον George Orj Karayvaz. Οι συγγραφείς των τραγουδιών απονεμήθηκαν στον Τομ Χαμέλο του Παίδου.

https://www.youtube.com/watch?v=W-i07pWbepc:

Το “Baby Smile” ευχαρίστησε θερμά την Trina Koutselini, τους οικοδεσπότες των “uth Smarties with Zina”, τη διεύθυνση του Star, όλους τους Έλληνες τηλεθεατές στο εξωτερικό, τους οικοδεσπότες του τραγουδιού “uth Smartness”, που δέχτηκαν αυτήν την τεράστια προσπάθεια. Ήταν με τέτοια αγάπη και εμπιστοσύνη.

Η νέα πολυκλινική του οργανισμού, αφιερωμένη στη μνήμη του George Orj Karayvaz, βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, στο Παν-Αρμενικό Συντονιστικό Κέντρο “ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ” για το Άμεσο Κοινωνικό και Ιατρικό Παρέμβαση. Πρόκειται για μια δραστηριότητα που είναι πραγματικά πολύτιμη για κάθε παιδί-οικογένεια, ειδικά για οικογένειες με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Η πολυκλινική διασφαλίζει ότι κάθε παιδί έχει το δικαίωμα να λάβει την ιατρική περίθαλψη που χρειάζεται.

Source