Ποσοστό ανακύκλωσης απορριμμάτων πλαστικών συσκευασιών κάτω από το μέσο όρο της ΕΕ

Εικόνα από το Shutterstock.com

Στην Ουγγαρία, περίπου το 30% των απορριμμάτων πλαστικών συσκευασιών ανακυκλώθηκε το 2018, το τρίτο χαμηλότερο ποσοστό μεταξύ των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από τη στατιστική υπηρεσία Eurostat.

Στην ΕΕ, περίπου το 41,5% των απορριμμάτων πλαστικών συσκευασιών ανακυκλώθηκε το 2018.

Σε επτά κράτη μέλη της ΕΕ, ανακυκλώθηκαν περισσότερα από τα μισά απόβλητα πλαστικών συσκευασιών. Το 2018, το υψηλότερο ποσοστό ανακύκλωσης απορριμμάτων πλαστικών συσκευασιών καταγράφηκε στη Λιθουανία (69,3%), τη Σλοβενία ​​(60,4%, στοιχεία 2017), τη Βουλγαρία (59,2%), την Τσεχία (57,0%), την Κύπρο (54,3%), τη Σλοβακία (51,4%) %) και Ισπανία (50,7%).

Στο άλλο άκρο του φάσματος, λιγότερο από το ένα τρίτο των απορριμμάτων πλαστικών συσκευασιών ανακυκλώθηκε στη Μάλτα (19,2%, στοιχεία 2017), Γαλλία (26,9%), Ουγγαρία (30,0%), Ιρλανδία (31,0%), Φινλανδία (31,1 %), Δανία (31,5%), Αυστρία (31,9%) και Λουξεμβούργο (32,3%).

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟUDΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟUDΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Η παραγωγή δημοσιογραφίας που αξίζει το όνομα είναι μια δαπανηρή επιχείρηση. Για 27 χρόνια, οι εκδότες, οι συντάκτες και οι δημοσιογράφοι της Βουδαπέστης Business Journal προσπάθησαν να σας παρουσιάσουν επιχειρηματικές ειδήσεις που λειτουργούν, πληροφορίες που μπορείτε να εμπιστευτείτε, που είναι πραγματικά, ακριβείς και παρουσιάζονται χωρίς φόβο ή χάρη.

Οργανισμοί εφημερίδων σε όλο τον κόσμο έχουν αγωνιστεί να βρουν ένα επιχειρηματικό μοντέλο που τους επιτρέπει να συνεχίσουν να υπερέχουν, χωρίς να διακυβεύεται η ικανότητά τους να αποδίδουν. Πιο πρόσφατα, ορισμένοι έχουν πειραματιστεί με την ιδέα της συμμετοχής των σημαντικότερων ενδιαφερομένων, των αναγνωστών τους.

Θα θέλαμε να προσφέρουμε την ίδια ευκαιρία στους αναγνώστες μας. Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να μας βοηθήσετε να παρέχουμε την ποιοτική επιχειρηματική δημοσιογραφία που χρειάζεστε. Πατήστε μας Υποστήριξη το κουμπί BBJ και μπορείτε να επιλέξετε πόσο και πόσο συχνά μας στέλνετε τις συνεισφορές σας.

Source