Πουλούσαν ένα τραπέζι με ψεύτικη κρατική σημαία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό αναφέρθηκε από έναν καταναλωτή.

Σύμφωνα με το Famagusta.news, ένας ειδικός πίνακας τυχερών παιχνιδιών που κατασκευάστηκε στην Πολωνία, ένα είδος παζλ, από ένα κατάστημα παιχνιδιών στην Κύπρο, απεικονίζει τη σημαία ενός ψεύτικου κράτους με την επιγραφή “Βόρεια Κύπρος” στις σημαίες άλλων χωρών.

Ο καταναλωτής έστειλε αμέσως ένα μήνυμα στην εταιρεία που διαμαρτύρεται για το περιστατικό, απαντώντας στην εταιρεία, λέγοντας ότι θα συνεχίσει να ερευνά ολόκληρο το ζήτημα.

Τι λέει το παράπονο του αναγνώστη;

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επαφής με την εταιρεία, ο καταναλωτής τόνισε ότι είναι απαράδεκτο και επώδυνο να αναγνωρίσουμε τη σημαία ενός ψεύτικου κράτους από τις χώρες της ΕΕ. «Παρατηρώ με τον Regret av», είπε, «παρατηρούμε ότι τα προϊόντα με ψευδο-κρατική σημαία παραποιούνται στην αγορά, γεγονός που δίνει την εντύπωση ότι το λεγόμενο« Κράτος της Βόρειας Κύπρου »αναγνωρίζεται ως ανεξάρτητο κράτος από Ευρωπαίους πολίτες, ιδίως Ελληνοκύπριους». :

“Συγκεκριμένα, το πρόσφατα δημοφιλές παιχνίδι, το οποίο αγόρασα από ένα γνωστό κατάστημα αλυσίδων, δείχνει έναν χάρτη του κόσμου, ο οποίος περιγράφει τις σημαίες πολλών χωρών σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ αυτών των σημαιών είναι η σημαία της Κύπρου, Ελλάδα: Ψευδο-κράτος. Είναι πολύ τραγικό ταυτόχρονα ότι οι ελληνικές εταιρείες καταδικάζονται να πουλήσουν προϊόντα που απεικονίζουν τη σημαία του Ψευδο-κράτους. Δυστυχώς, οι εταιρείες επικεντρώνονται μόνο στο οικονομικό κέρδος, χωρίς να υπολογίζουν την προπαγάνδα της αναγνώρισης ενός δικτατορικού κράτους, της τουρκικής εισβολής, της λήθης της κατοχής. Είναι καθήκον και καθήκον μας να αποδεχόμαστε σκόπιμα ή όχι τέτοιες ενέργειες, να θυμόμαστε ότι η μισή πατρίδα μας είναι κατεχόμενη. Εμείς, ως ενεργοί πολίτες, πρέπει να απαιτήσουμε την άμεση απόσυρση τέτοιων προϊόντων, μια δημόσια εξήγηση, μια συγγνώμη από εταιρείες που έχουν τέτοια προϊόντα », κατέληξε ο καταναλωτής στην καταγγελία του προς την εταιρεία.

Τι είπε η εταιρεία

Από την πλευρά της, η εταιρεία απάντησε αμέσως, μέσω του τμήματος εταιρικών συνδέσμων, εκφράζοντας την έκπληξή της σε ολόκληρο το ζήτημα պահանջ ζητώντας πρόσθετες πληροφορίες προϊόντος για την έναρξη έρευνας.

Source