“Πού είναι τα 128 δισεκατομμύρια δολάρια;” Έβγαλε επίσης το πανό με έναν τετράγωνο κωδικό που δείχνει την ερώτηση

Στην Αττάλεια, η οργάνωση της Περιφέρειας Muratpaşa της CHP είπε, “Πού είναι 128 δισεκατομμύρια δολάρια;” Μετέτρεψε την ερώτηση σε τετράγωνο και κρεμάστηκε στο κτίριο της περιοχής ως πανό. Ωστόσο, το έμβλημα με μόνο τον πίνακα δεδομένων καταργήθηκε από την αστυνομία χθες το βράδυ.

Στο Muratpaşa, «Ένα ερώτημα στο μυαλό 83 εκατομμυρίων πολιτών. Διαβάστε τον κωδικό, δείτε την ερώτηση »κρεμάστηκε η αφίσα στο κτήριο της περιοχής στο κέντρο της πόλης. Όταν το banner σαρώθηκε με κάμερα κινητού τηλεφώνου, “Πού είναι 128 δισεκατομμύρια δολάρια;” Η ερώτηση εμφανίζεται.

Ο πρόεδρος της επαρχίας CHP Χασάν Χαχίν δήλωσε ότι η αφίσα κατεβάστηκε από αξιωματικούς επιβολής του νόμου χθες βράδυ τα μεσάνυχτα. Δηλώνοντας ότι το banner αφαιρέθηκε χωρίς καμία ειδοποίηση σε αυτούς, ο Şahin είπε: «Πού είναι τα 128 δισεκατομμύρια δολάρια που κρεμάσαμε στον περιφερειακό οργανισμό μας πριν από μια εβδομάδα; Το banner μας, το οποίο κάναμε ερωτήσεις, αφαιρέθηκε από το κτίριο της περιοχής μας από αστυνομικούς ένα βράδυ χωρίς καμία ειδοποίηση. Η αφίσα μας, την οποία κλείσαμε χθες με ένα barcode, αφαιρέθηκε ξανά παράνομα από το αστικό τμήμα από τις αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς να το γνωρίζουμε. “Όποτε μας φαίνεται νομική βάση, τότε πιστεύουμε ότι πρέπει να το κατεβάσουμε.”

.Source