Πού θα βρείτε προσφορές διακοπών για το 2022, αν θέλετε να κάνετε κράτηση

Με τα εμβόλια Covid-19 να ξεκινούν, αρχίζουμε να αισθανόμαστε αισιόδοξοι για τα μελλοντικά ταξίδια – και τα καλά νέα είναι ότι για όσους θέλουν να προγραμματίσουν μπροστά, υπάρχουν προσφορές.

Δεν μιλάμε απλώς για προσφορές για το καλοκαίρι του 2021 (αν και έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες εδώ αν αυτό είναι που ψάχνετε). Μιλάμε για νέα πακέτα διακοπών και πωλήσεις που καλύπτουν ταξίδια το 2022, συμπεριλαμβανομένων των καλοκαιρινών μηνών.

Στην πραγματικότητα, αρκετές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Jet2, TUI, Royal Caribbean και άλλων, έχουν ήδη ξεκινήσει την πώληση τους για το επόμενο έτος.

Φυσικά δεν ξέρουμε πώς θα είναι το ταξιδιωτικό τοπίο το 2022, αν και με την κυκλοφορία εμβολίων είναι εύκολο να αρχίσετε να αισθάνεστε ενθουσιασμένοι για πιθανές διακοπές. Τελικά, η επιλογή κράτησης τώρα εξαρτάται από εσάς.

Ρίχνουμε μια ματιά σε ορισμένα μέρη που προσφέρουν ήδη διακοπές και ταξιδιωτικές προσφορές για το 2022 ήδη, από ταξιδιωτικές εταιρείες έως κρουαζιέρες. Δείτε την πλήρη λίστα παρακάτω …

(Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί μπορούν να αλλάξουν γρήγορα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ελέγχετε πάντα το τελευταίες συμβουλές FCDO για τον προορισμό που έχετε επιλέξει πριν προγραμματίσετε, κάνετε κράτηση ή ξεκινήσετε ένα ταξίδι.)

Πρώτη επιλογήΔύο ξαπλώστρες κάτω από έναν μπλε ουρανό σε μια λευκή αμμώδη παραλία κάτω από τη σκιά ενός πράσινου φοίνικα
Χειριστείτε αν δεν έχετε πραγματικά διακοπές στο εξωτερικό

Η First Choice προσφέρει ήδη καλοκαιρινές διακοπές από 250 £ σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως Ελληνικά νησιά, ηπειρωτική Ελλάδα, Ισπανία και Τουρκία, καθώς και τις Βαλεαρίδες και τις Καναρίους Νήσους. Όταν ρίξαμε μια ματιά, υπήρχαν επίσης all-inclusive διακοπές από £ 382pp με βάση την αναχώρηση του Μαΐου.

Jet2

Το Jet2holidays και το Jet2.com πωλούν πακέτα διακοπών και πτήσεις προς δημοφιλείς προορισμούς όπως Ελλάδα, Τουρκία, Βαλεαρίδες Νήσους και άλλα – μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα εδώ. Επίσης, ανακοίνωσε πρόσφατα νέες πτήσεις και διακοπές στη Λισαβόνα που περιλαμβάνουν διαλείμματα το φθινόπωρο του 2022.

Αυτές οι διακοπές περιλαμβάνονται επίσης στην τρέχουσα πώληση της εταιρείας η οποία περιλαμβάνει £ 100pp από όλες τις διακοπές. (Θα πρέπει να κάνετε κράτηση έως την 1η Μαρτίου όταν λήξει η πώληση).

Διακοπές στον ΕρμήΤόκιο

Το Mercury Holidays προσφέρει μια ευρεία γκάμα πακέτων διακοπών και συνοδευτικών περιηγήσεων που προσφέρονται για το 2022, είτε θέλετε να ταξιδέψετε νωρίτερα μέσα στο έτος είτε θέλετε να απολαύσετε ζεστούς και ηλιόλουστους προορισμούς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Υπάρχουν τα πάντα, από ηλιόλουστα διαλείμματα στην Κύπρο έως 14ήμερες εκδρομές στην Ιαπωνία, οπότε θα χαλάσετε για επιλογή όταν πρόκειται για διακοπές που ονειρεύεστε.

Πριγκίπισσες κρουαζιέρες

Η Princess Cruises έχει ήδη αποκαλύψει τις πτήσεις της από τον Μάρτιο έως τον Νοέμβριο του 2022 και υπάρχουν πολλά δελεαστικά δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων των Νορβηγικών φιορδ, Μεσογειακή και ακόμη και τα βρετανικά νησιά.

Η γραμμή κρουαζιέρας έχει επί του παρόντος μια πώληση που περιλαμβάνει χαμηλές καταθέσεις £ 50pp για κρουαζιέρες το 2021 και 2022, με τιμές από 499pp £ για κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων. Δείτε την πώληση Dream With Us εδώ.

Βασιλική ΚαραϊβικήΜια θέα στη γοητεία της Βασιλικής Καραϊβικής στη θάλασσα το βράδυ
Η γοητεία της θάλασσας της Βασιλικής Καραϊβικής

Η Royal Caribbean έχει ήδη μια σειρά από κρουαζιέρες προς πώληση σε σωρούς λαμπρών προορισμών για το 2022. Αυτό περιλαμβάνει δρομολόγια σε όλη την Ευρώπη, την Καραϊβική, καθώς και την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα εδώ.

Επος

Η Saga πωλεί ήδη διακοπές έως τον Νοέμβριο του 2022, είτε ταξιδεύετε με συνοδεία, διακοπές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή ακόμα και με κρουαζιέρες στον ωκεανό και στο ποτάμι.

TUI

Η TUI προσφέρει ήδη τις καλοκαιρινές διακοπές του 2022 από 250 £ σε δημοφιλή σημεία όπως οι Βαλεαρίδες Νήσοι, τα Κανάρια Νησιά, η Κέρκυρα, η ηπειρωτική Ελλάδα και η Τουρκία.

Πού σκοπεύετε να πάτε διακοπές μετά την πανδημία; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

.Source