“Πρέπει να δημιουργηθεί ασφαλές ταξιδιωτικό περιβάλλον για την αναζωογόνηση του τουρισμού”

Ο Ahmet Gürol Ersun, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Σκέψης Κερύνειας, δήλωσε ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον ταξιδιού για την αναβίωση του τουρισμού, ο οποίος πρόκειται να εξαφανιστεί λόγω της πανδημίας.

έμβλημα69

Κάνοντας γραπτή δήλωση, ο Ersun μοιράστηκε τις απόψεις του σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ληφθούν για τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος ταξιδιού και δήλωσε ότι η πρώτη προϋπόθεση είναι η εύρεση ενός αποτελεσματικού και χαμηλού κόστους εμβολίου Covid-19.

Τονίζοντας τη σημασία των πανδημικών νοσοκομείων, ο Ersun δήλωσε ότι το κόστος μεταφοράς θα πρέπει να φτάσει σε επίπεδα που θα επιτρέψουν τη συμμετοχή σε τουριστικές δραστηριότητες ξανά.

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο τουριστικός τομέας θα συνεχίσει να υπάρχει ως τομέας με σοβαρά προβλήματα. Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα, χρειάζονται τόσο αποτελεσματικό εμβόλιο όσο και αποτελεσματικές μέθοδοι θεραπείας και φάρμακα. ” Ο Ersun είπε ότι θα ήταν όνειρο να μιλάμε για κινητικότητα στον τουρισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα υπό τις τρέχουσες συνθήκες στη χώρα.

Source