Πρέπει να εγκατασταθούμε στον Άρη πριν από τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας της Νοτίου Αφρικής Elon Musk χρησιμοποίησε αξιοσημείωτες εκφράσεις όταν μιλούσε για την οικοδόμηση μιας πόλης στον Άρη. Ο Μόσκ είπε ότι ήταν απαραίτητο να εγκατασταθεί στον Κόκκινο Πλανήτη πριν από τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Elon Musk, ο ιδρυτής των εταιρειών Tesla και SpaceX, του οποίου κάθε βήμα που λέει δημιουργεί ένα γεγονός και εκτοπίζει τις παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές, έκανε εντυπωσιακές δηλώσεις σχετικά με το έργο Mars.

Ο Musk, 49 ετών, που θέλει να στείλει 1 εκατομμύριο ανθρώπους στον Κόκκινο Πλανήτη έως το 2050, δήλωσε ότι η αποικία που πρόκειται να εγκατασταθεί στον Άρη θα πρέπει να είναι αυτάρκη.

Υποστηρίζοντας ότι η ζωή της ανθρωπότητας στη γη θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο από ένα σούπερ ηφαίστειο, μια απεργία μετεωριτών ή έναν τεράστιο πόλεμο, ο Μόσκ είπε ότι εάν ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, οι πιθανότητες οικοδόμησης μιας βιώσιμης πόλης στον Άρη θα είναι πολύ χαμηλές.

“ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΙΡΕΤΑΙ;”

Σύμφωνα με την έκθεση The Sun, ο Musk είπε: «Εάν δεν προέρχεται υλικό από τη Γη, ποια θα είναι η ζωή στον Άρη; Θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια αυτάρκη πόλη στον Άρη πριν ή μετά τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο; Ελπίζω ότι ένας τέτοιος πόλεμος δεν θα συμβεί ποτέ. Ωστόσο, εάν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια τέτοια πόλη, πρέπει να την δοκιμάσουμε πριν από τον πόλεμο ».

«Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ»

Δηλώνοντας ότι είναι πιθανό να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, ο Μόσκ είπε, «Μπορούμε να καταστρέψουμε έναν μεγάλο πόλεμο, ένα σούπερ ηφαίστειο, μια απεργία μετεωριτών ή εμείς. Ο πολιτισμός μας δεν φαίνεται πολύ δυνατός αυτή τη στιγμή. Φαίνεται λίγο αδρανής », είπε.

Source