“Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η προτεραιότητα είναι η” υγεία “”

Δρ.  Bülent Dizdarlı:

Λευκωσία Dr. Burhan Nalbantoğlu State Hospital πρώην επικεφαλής ιατρός Dr. Ο Bülent Dizdarlı επέστησε την προσοχή στην αύξηση των περιπτώσεων κοροναϊού σε ολόκληρη τη χώρα και δήλωσε ότι η προτεραιότητα πρέπει να θεωρηθεί ως «υγεία» στο πλαίσιο των ληφθέντων μέτρων.

Δρ.  Bülent Dizdarlı:

Ιστορία κάνναβης

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Λευκωσία Dr. Burhan Nalbantoğlu State Hospital πρώην επικεφαλής ιατρός Dr. Ο Bülent Dizdarlı ήταν προσκεκλημένος σε ένα πρόγραμμα που μεταδόθηκε στην Κυπριακή τηλεόραση.

Ντιζντάρ, Κορωνοϊός Δήλωσε ότι τα μέτρα άρχισαν να λαμβάνονται με την αύξηση των υποθέσεων και δήλωσε ότι η τρέχουσα κατάσταση δεν είναι η ίδια με την κατάσταση τον Μάρτιο, αλλά η κοινωνικοοικονομική ζωή δεν ήταν στο σωστό δρόμο.

Εφιστώντας την προσοχή στο γεγονός ότι ριζικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν από την αρχή σταδιακά μεταφέρονται στην ημερήσια διάταξη, ο Ντιζντάρλι είπε: «Ελπίζω ότι δεν βιώνουμε τα ίδια πράγματα… Πρέπει να αποδεχτούμε ότι η προτεραιότητα είναι η« υγεία »…».

Αναφέροντας ότι ο νόμος για τις μεταδοτικές ασθένειες πρέπει να ληφθεί υπόψη, ο Δρ. Ο Bülent Dizdarlı είπε, «Πρέπει να βασιστούμε σε αυτούς τους κανόνες. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτούς τους κανόνες και να τους κάνουμε… Τότε πρέπει να σχεδιάσουμε την οικονομία και την κοινωνική ζωή. Εάν δημιουργήσετε έναν πανικό, δεν θα μπορεί να καθίσει πίσω ».

“ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ … Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ κάτω από 3 χιλιάδες”

Δρ. Μπουλέντ Ντιζντάρλι, Κορωνοϊός Τονίζοντας ότι οι δοκιμές δεν πρέπει να πέσουν κάτω από τις 3 χιλιάδες, δήλωσε ότι το πρόβλημα της χώρας είναι ο αριθμός των δοκιμών.

Τονίζοντας τη σημασία των συνεχών δοκιμών και της αύξησης του αριθμού των τυχαίων δοκιμών, ο Ντιζντάρλι είπε, «Οι τυχαίες δοκιμές πρέπει να γίνονται χωρίς να ειδοποιούν κανέναν. Θα πρέπει να εγκατασταθεί σε διαφορετικές περιοχές και κέντρα », είπε, προσθέτοντας ότι οι τυχαίες δοκιμές θα προκαλούσαν πλήθος σε αυτήν την περιοχή.

Άλλα νέα για την ΥΓΕΙΑ

.Source