Πρίγκιπας Κάρολος. Σε μια καταιγίδα επικρίσεων για παραβίαση της καραντίνας του να βλέπει τον πατέρα του στο νοσοκομείο

Σε μια ανεμοστρόβια κριτικών σχολίων καθώς παραβίασε την καραντίνα βλέποντας τον πατέρα του στο νοσοκομείο. Επισκέφτηκε τον Πρίγκιπα Φίλιππο στο νοσοκομείο, διασχίζοντας το δρόμο 320 χιλιομέτρων, επιτρέποντας στους χρήστες να γράφουν σε κοινωνικά δίκτυα

Ο Σάλος ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την επίσκεψη του Πρίγκιπα Τσαρλς στο νοσοκομείο του Λονδίνου όπου ο πατέρας του, ο πρίγκιπας Φίλιππος, υποβλήθηκε σε θεραπεία εν μέσω περιοριστικών μέτρων κατά της επιδημίας Covid-19 στη Βρετανία.

Μερικοί χρήστες επαίνεσαν τον Βρετανό πρίγκιπα για την καλοσύνη και την τρυφερότητα του που έσπευσαν στον άρρωστο πατέρα, ενώ για πολλούς ήταν απαράδεκτο το ότι δεν έκανε αυτά τα βήματα αφού οδήγησε πάνω από 320 χλμ για να τινάξει το χέρι του πατέρα του για μισή ώρα.

Ο Carlos, 72 ετών, έχει επικριθεί ευρέως από χρήστες κοινωνικών μέσων για παραβίαση μέτρων κατά του Covid-19.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο 99χρονος Δούκας του Εδιμβούργου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο King Edward VII Hospital στο Λονδίνο για προληπτικούς λόγους.

Μετά την αστραπή επίσκεψη του Δούκα της Ουαλίας το Σάββατο το απόγευμα, το hashtag #princephilip πήρε στο Twitter σήμερα το πρωί, με πολλούς επικριτές τον πρίγκιπα Τσαρλς, γράφει η British Daily Mail. Μεγάλος αποκλεισμός στην Αγγλία.

«Ελπίζω ο Πρίγκιπας Φίλιππος να ανακάμψει, αλλά γιατί ο Πρίγκιπας Κάρολος επέτρεψε στον πατέρα του να επισκεφθεί το νοσοκομείο όταν όλες οι οικογένειες της χώρας δεν επισκέπτονται τα αγαπημένα τους πρόσωπα που βρίσκονται στο νοσοκομείο και δεν έχουν Covid;» Ένας χρήστης αναρωτήθηκε.

Από την πλευρά του, ο οικοδεσπότης της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής “Good Morning Britain”, Pierce Morgan, έσπευσε να υπερασπιστεί τον πρίγκιπα Τσαρλς, αναφερόμενος στη φωτογραφία, η οποία δείχνει ότι κλαίει από το αυτοκίνητο με δάκρυα καθώς φεύγει από το νοσοκομείο. Τι υπέροχη θλιβερή εικόνα. Ένας δακρυσμένος γιος αφού είδε τον σοβαρά άρρωστο πατέρα του σε νοσοκομείο 99 ετών. “Αν η πρώτη σας αντίδραση είναι να πυροβολήσετε τον Πρίγκιπα Κάρολο ή να θυμωθείτε επειδή επισκέφτηκε τον Πρίγκιπα Φίλιππο, βγείτε από αυτό.”

Ο Πρίγκιπας Κάρολος είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που επισκέφτηκε τον πατέρα του, τον σύζυγο της Βασίλισσας Ελισάβετ, στο νοσοκομείο.

Ένας από τους χρήστες του Twitter εξέφρασε τον θυμό του, γράφοντας: “Δεν έχει σεβασμό για το #Princephillip (Prince Philip). Αλλά δύο μέτρα και δύο βάρη. Θα πληρώσει πρόστιμο ο πρίγκιπας Κάρολος; “

Κάποιος σχολιάζει επίσης. “Γιατί ο Πρίγκιπας Κάρολος (Πρίγκιπας Κάρολος) μπορεί να επισκεφθεί τον πατέρα του # Πρίγκιπα Φίλιππος στο νοσοκομείο;” Συγγενείς που έχασαν τις οικογένειές τους στη μέση του # Covid-19 δεν μπορούσαν να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. “Για άλλη μια φορά, δύο μέτρα, δύο βάρη στη χώρα μας.”

Πηγή: protothema.gr

Source