πραγματοποιήθηκαν συναλλαγές σε 35 χιλιάδες 544 άτομα στην Τουρκία που δεν συμμορφώνονται με τους περιορισμούς

Η εγκληματολογία του υπουργείου Εσωτερικών της Τουρκίας περίπου 35 χιλιάδες 544 άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους στις 4 έως τις 11 Ιανουαρίου δεν πληρούν τους περιορισμούς / η διοικητική διαδικασία εξήγησε ότι.

Στη δήλωση του Υπουργείου Εσωτερικών, υπενθυμίστηκε ότι οι περιορισμοί της απαγόρευσης κυκλοφορίας που εφαρμόστηκαν για την προστασία της κοινωνικής και ατομικής υγείας κατά την καταπολέμηση του νέου τύπου επιδημίας κοροναϊού (Kovid-19) συνεχίστηκε.

Σε αυτό το πλαίσιο, δηλώθηκε ότι η απαγόρευση επιβολής επιβλήθηκε μεταξύ 21.00-05.00 τις καθημερινές και από τις 21.00 την Παρασκευή το απόγευμα έως τις 05.00 τη Δευτέρα, και ότι οι πολίτες συμμορφώθηκαν σε μεγάλο βαθμό με τον έκτο περιορισμό.

Πολίτες που δεν συμμορφώθηκαν με την απαγόρευση δήλωσαν ότι διεξήχθη διοικητική ή δικαστική διαδικασία και έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

“Από Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, από τις 21:00 έως τις 05:00 τις καθημερινές, συνολικά 35 χιλιάδες 544 άτομα που δεν συμμορφώνονται με τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας που ξεκινούν στις 21.00 την Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου την Παρασκευή και διαρκούν έως τις 05:00 τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, είναι Έχουν αναληφθεί δικαστικές ή διοικητικές ενέργειες στο πλαίσιο των σχετικών άρθρων της.

Η μείωση του αριθμού των περιπτώσεων συνεχίζεται, χάρη στους περιορισμούς της απαγόρευσης κυκλοφορίας και άλλα μέτρα που ελήφθησαν. Μέχρι να τελειώσει ο αγώνας μας ενάντια στην πανδημία και αρχίσουμε να ομαλοποιούμε, πρέπει να συνεχίσουμε να συμμορφωνόμαστε με άλλους κανόνες όπως ο καθαρισμός, η μάσκα και η απόσταση. Ευχαριστούμε το αγαπημένο μας έθνος για την υπομονή, τη θυσία και την κατανόηση που έχει δείξει σε αυτήν τη διαδικασία. “

Source