Πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση των επαγγελματικών επιτροπών KSO – Çağdaş Kocaeli Εφημερίδα

Παίρνοντας τον πρώτο όροφο στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Διαδίκτυο, ο Πρόεδρος του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Kocaeli Ayhan Zeytinoğlu είπε στην ομιλία του στον Πρόεδρο της ΤΔΒΚ Ersin Tatar, “Σας καλωσορίζω στη Συνάντηση της Κοινής Επαγγελματικής Επιτροπής και σας χαιρετίζω με σεβασμό εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της KSO.”

«Η KOCAELİ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΕ ΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΑΞΙΑΣ»

Στη συνέχεια, εν συντομία, το Βιομηχανικό Επιμελητήριο Kocaeli και η Kocaeli μοιράζονται δεδομένα Πρόεδρος του KSO Zeytinoğlu, “Η περιοχή Kocaeli από την άποψη της μικρής, αλλά είναι μια σημαντική επαρχία όσον αφορά την προστιθέμενη αξία. Το μερίδιο της βιομηχανίας στην οικονομική δραστηριότητα της επαρχίας είναι 51 τοις εκατό. (Που είναι 4 φορές ο μέσος όρος της Τουρκίας) τα τελευταία 10 χρόνια στατιστικής συνεισφορά στη βιομηχανία παραγωγής της Τουρκίας στην επαρχία, σύμφωνα με στοιχεία 13 τοις εκατό. το δωμάτιο που καταγράψαμε 2.675 μονάδες που δραστηριοποιούνται στις 313 ξένες εταιρείες (πάνω από 10 τοις εκατό), αυτοκίνητα (39 τοις εκατό), χημικά (μαλλί σε 27), μέταλλο (19 τοις εκατό), 35 λιμάνι – προβλήτα (ποσότητα φορτίου – 72,2 εκατομμύρια τόνοι) Βιομηχανική και λιμενική πόλη και 7ος λιμένας στην Ευρώπη.
Επίσης;
* 14 οργανωμένες βιομηχανικές ζώνες στην πόλη μας,
* Το Τουρκικό TUBITAK-MAM είναι το μοναδικό κέντρο επιστημονικής έρευνας,
* 5 Technoparks με την πληροφορική κοιλάδα, η πρώτη φάση της οποίας έχει ολοκληρωθεί,
* Εθνικό Κέντρο Δοκιμών – ΜΣΕ,
* Διοργανώνουμε 2 γραφεία μεταφοράς τεχνολογίας και 2 πανεπιστήμια στην πόλη μας. (Είχαμε επίσης 1 ιδιωτικό πανεπιστήμιο) Ο Πρόεδρος Zeytinoğlu επεσήμανε ότι 79 επιχειρήσεις στις κορυφαίες 500 βρίσκονται στο Kocaeli
«Ωστόσο, ο αριθμός των εταιρειών από την Kocaeli φαίνεται να είναι 36 στη λίστα που ανακοίνωσε το Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Κωνσταντινούπολης. (Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται σε διαφορετικές επαρχίες) Για παράδειγμα, η Ford εμφανίζεται στην Κωνσταντινούπολη. Όταν εξετάζουμε τις εταιρείες των οποίων η έδρα βρίσκεται σε άλλες επαρχίες και η παραγωγή τους βρίσκεται στην επαρχία μας, αυτός ο αριθμός γίνεται 79.

«ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΗΨΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΔΒΚ»

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος της KSO Touching on Cyprus Zeytinoğlu, “Όπως γνωρίζετε, ο Brexit μετά το Ηνωμένο Βασίλειο, υπέγραψε με το πρώτο στάδιο στην Τουρκία μετά την υπογραφή της Συμφωνίας Εμπορίου και Συνεργασίας με την ΕΕ. συμπεριλαμβανομένων των γεωργικών προϊόντων, κυρίως για την κάλυψη των αναγκών συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και Ηνωμένου Βασιλείου, η ΤΔΒΚ μπορεί επίσης να ανοίξει το δρόμο για επενδύσεις σε αυτόν τον τομέα. Όσον αφορά την πράσινη συναίνεση της ΕΕ, η μετάβαση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έχει γίνει ακόμη πιο σημαντική. Στο πλαίσιο αυτό; πλούσιο σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως η ηλιακή και η αιολική? προσφέρει ελκυστικές ευκαιρίες στους επενδυτές. Πιστεύω ότι σημαντικές επενδύσεις που έρχονται στην ΤΔΒΚ θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο η ΤΔΒΚ.

TRNC PRESIDENT TATAR, «ΕΧΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19»

Κοινή συνεδρίαση των επαγγελματικών επιτροπών του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Kocaeli (KSO) των προαναφερθέντων περιοχών Πρόεδρος της ΤΔΒΚ Τάταροι, επειδή η Δημοκρατία της Τουρκίας έστειλε από το εμβόλιο TRNC Covidien-19 στη Δημοκρατία της Τουρκίας, αξιωματούχοι και εργατικοί ευχαρίστησαν όλους όσους συνέβαλαν. Ο Πρόεδρος Τατάρ είπε: «Είχα το εμβόλιο Covid-19. «Αισθάνομαι καλά», είπε.

Ο Πρόεδρος Τατάρ είπε, «Είχαμε έναν επιτυχημένο αγώνα με το έργο που κάναμε μαζί με τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας και τους ανθρώπους μας», και είπε ότι η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία όσον αφορά τον αριθμό των περιπτώσεων σε σύγκριση με τις γειτονικές χώρες. Το εμβόλιο Covidien-19 που δόθηκε 20 χιλιάδες Πρόεδρος της ΤΔΒΚ δήλωσε ότι οι Τάταροι από την Τουρκική Δημοκρατία, την Τουρκία, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας και τον Υπουργό Υγείας Dr. Ευχαρίστησε τον Fahrettin Koca και τις αρχές για την αφοσίωση και τη θυσία τους. Ο Πρόεδρος Τατάρ ήθελε να έχει υγιείς μέρες το συντομότερο δυνατό με τον εμβολιασμό, για να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην οικονομία και σε όλους τους άλλους τομείς λόγω της επιδημίας και να μεταβεί στην κανονική ζωή. Πρόεδρος του Τατάρ, εμβόλια και ανταγωνισμός ενώ παλεύει στον κόσμο, χάρη στα εμβόλια από την Τουρκική Δημοκρατία, η ΤΔΒΚ σημείωσε ότι η έναρξη του εμβολιασμού Δηλώνοντας ότι η χώρα μας θα λάβει επίσης εμβόλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Πρόεδρος Τατάρ είπε: «Θα λάβουμε τα εμβόλια από την ΕΕ. Δεν είναι σωστό να δημιουργούμε μια πολεμική για αυτό το ζήτημα. Αυτό είναι ένα ανθρωπιστικό ζήτημα », είπε. Υπογραμμίζοντας ότι η ΤΔΒΚ είναι μια τουριστική χώρα ειδικότερα, ο Πρόεδρος Τατάρ είπε, “Πρέπει να επιτύχουμε τον στόχο της αύξησης της χωρητικότητας κρεβατιών από 25 χιλιάδες σε 50 χιλιάδες” και κάλεσε τους βιομηχάνους να επενδύσουν στην Κύπρο και να έχουν στέγη.

Source