Πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Συνέδριο TKP-YG Güzelyurt

Το 2ο Τακτικό Συνέδριο του Κόμματος των Κοινοτήτων Απελευθέρωσης Νέων Δυνάμεων (TKP-YG) Περιφερειακή Οργάνωση Güzelyurt πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (23 Δεκεμβρίου 2020) στο πλαίσιο των μέτρων Covid-19. Το συνέδριο, το οποίο ξεκίνησε στις 20:00 στο εστιατόριο Çakızdes, ήταν ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, Mehmet Davulcu, Γενικός Γραμματέας, και Gönül Kargılı και Gülten Siham ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Έχοντας κάνει μεγάλες συνεισφορές στην παράδοση του TKP, ο αείμνηστος Δρ. Μιλώντας στο συνέδριο, το οποίο συνεχίζεται με ένα λεπτό σιωπή στην πνευματική παρουσία των Burhan Nalbantoğlu, Ziya Rızkı, Tahsin Mertekçi, Sonay Adem, Osman Kızılova και İbrahim Koreli, ο πρόεδρος Mehmet Çakıcı δήλωσε ότι η πραγματική βούληση είναι στην τουρκοκυπριακή κοινότητα και Είπε ότι οι δυνατότητες που προσφέρονται δεν μπορούν να χαρακτηριστούν πραγματική δύναμη. Δηλώνοντας ότι αυτό μπορεί να ονομαστεί μόνο διορισμένες ή διορισμένες κυβερνήσεις, ο Τσακίτσι σημείωσε ότι είναι ήδη καιρός ο Τουρκοκύπριος λαός να το σταματήσει.

Δηλώνει ότι η δομή που δημιουργήθηκε για να κάνει τους πολίτες να χαμογελούν με την ίδρυση της κυβέρνησης δεν είναι σωστή, είπε ο Τσακίτσι, “Υπάρχουν μεγάλα βήματα που πρέπει να ληφθούν, όπως Φόρος, Γεωργία, Δημόσια Μεταρρύθμιση, Νόμος περί Ενδιαφέροντος, Γενική Ασφάλιση Υγείας, Καταστατικό Εξαίρεσης υπό όρους, Αμνηστία μητρώου που θα ανακουφίσει τους ανθρώπους μας. «Υπάρχει ένα πράγμα στο στόμα.« Έχω μια ισχυρή υποστήριξη για να πάω στην Τουρκία », λέει. Αγαπητοί πολίτες έξω από αυτά τα λόγια, είπε ότι ο Σανέρ δεν είναι καμία πρόταση που να ανησυχεί, λέγοντας, να αποδείξει εάν θα φτάσει σε ένα μέρος με αυτό το κτίριο, πρόωρες εκλογές με τη ρύθμιση του εκλογικού νόμου είπε ότι πρέπει να φύγει.

Δηλώνοντας ότι σε μια τέτοια περίοδο που ο Covid-19 ανέλαβε τον κόσμο, η πραγματική αλήθεια ξεχάστηκε κάνοντας πολέμους στις έδρες, είπε ο Τσακίτσι: «Ζούμε σε μια χώρα όπου οι βουλευτές που απουσιάζουν εγκρίνονται, γίνονται δεκτοί και αναφέρονται τα ονόματα των βουλευτών που απουσιάζουν μέχρι την Προεδρία της Συνέλευσης. Αυτό δεν είναι κατανοητό. Εγκρίνοντας αυτό, οι άνθρωποι που βλέπουν τα μέρη ως εταιρείες αγνοούν αυτά τα γεγονότα. Το Κοινοβούλιο καλύπτει επί του παρόντος την παρανομία εγκρίνοντας. Τι θα επιδιορθώσει μια τέτοια δομή στη χώρα; Αντιμετωπίζουμε μια δομή που είναι ανίκανη να επιλύσει τις πιο απλές εργασίες »και ερμηνεύσαμε την τρέχουσα κατάσταση ως θλιβερή.

Ο Yılmaz Siham, ο οποίος εξελέγη Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Güzelyurt, ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τα μέλη. “Θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε αυτόν τον δρόμο μαζί με τους εθελοντές και τα μέλη μας”, δήλωσε ο Siham, δίνοντας πληροφορίες για το έργο τους. Δηλώνοντας ότι θα εργαστούν περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Siham είπε ότι αποβλέπουν στην επίλυση των προβλημάτων των πολιτών.

Ενώ ο Yılmaz Siham εξελέγη Πρόεδρος της Επαρχιακής Οργάνωσης Güzelyurt στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν μετά τη συζήτηση και την απαλλαγή των εκθέσεων, το Επαρχιακό Διοικητικό Συμβούλιο περιελάμβανε τα ακόλουθα ονόματα: ralmral Volkan, Meryem Kıllı, Remziye Siham, Öztekin Yeşilada, İbrahim Kargılı, İran AyÖlen, Gİrenlt, Gürnen Grülen, Gİrnlen Λούτσος.

Πειθαρχικό συμβούλιο: Zülal Koreli, Kemal Paytoncular. Οι Επόπτες Περιφέρειας αποτελούσαν: Fevzi Karani και Zühal Koreli.

.Source