Πριγκίπισσα Ευγενία. Έγινε μητέρα για πρώτη φορά (εικόνα)

Μια άλλη εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ

Καλά νέα για την πριγκίπισσα Ευγενία.

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Φίλιππος, γέννησε τον πρωτότοκο γιο της, ένα υγιές αγόρι, τον καρπό της αγάπης με τον σύζυγό της Brock Brooksbank.

Το χαρούμενο γεγονός έγινε γνωστό μέσω του επίσημου λογαριασμού Instagram της Royal Family of England.

«Η Αυτού Μεγαλειότητα πριγκίπισσα Ευγενία σήμερα, το 2021. Στις 9 Φεβρουαρίου, ένας γιος γεννήθηκε σε ένα ασφαλές νοσοκομείο στο Πόρτλαντ. Η πριγκίπισσα Τζακ είναι Brooksbank, ο σύζυγός της είναι ενθουσιασμένος. Το μωρό ζυγίζει περίπου 3,5 κιλά. Η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Δούκας της Υόρκης, η Σάρα, η Δούκισσα του Εδιμβούργου և Η οικογένεια Brooksbank ήταν ενθουσιασμένη με τα καλά νέα. Το αγόρι είναι η μεγαλύτερη εγγονή της πριγκίπισσας Ευγενία և Jack E. Brooksbank, η πρώτη εγγονή της Δούκισσας της Υόρκης – ο ένατος εγγονός του Δούκα του Εδιμβούργου. Τόσο το μέγεθός του όσο και το μικρό του είναι πολύ καλό. “

Στη συνέχεια, η πριγκίπισσα Ευγενία ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram, όπου βλέπουμε αυτήν και ο σύζυγός της να κρατούν το μικρό χέρι του γιου τους.

Το 2018, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Windsor Palace σε μια όμορφη τελετή στην οποία παρακολούθησαν πολλοί λαμπεροί επισκέπτες, όπως η Kate Moss, η Ellie Golding και η Robbie Williams.

Η νύφη έφτασε στο αυτοκίνητο συνοδευόμενη από τον πατέρα της և προφανώς ενθουσιασμένη և πολύ χαρούμενη, περπατούσε με ένα λευκό νυφικό σχεδιασμένο από τον Peter Pilotto և Christopher De Vos με ετικέτα Peter Pilotto και φορώντας μια τιάρα Greville Emerald Kokoshnik που του έδωσε η γιαγιά του , Ελισάβετ:

Source