Πριν από το δικαστήριο, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, ο οποίος … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ένας αξιωματούχος της Λάρνακας που φέρεται να εργάζεται παράνομα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης θα εμφανιστεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για άμεση δίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Άνοιξαν … ένα κλαμπ στη Λάρνακα με τρεις DJ στο Attack για πρόστιμο 17 ατόμων

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της αξιολόγησης των πληροφοριών της αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, για την παράνομη λειτουργία ενός νυχτερινού κλαμπ στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι οι περιοχές λειτουργούν κρυφά, έτσι ώστε η λειτουργία της να μην γίνεται αντιληπτή.

Όταν η αστυνομία μπήκε στην περιοχή, αποδείχθηκε ότι λειτουργούσε, μεταδίδει μουσική μέσω μεγαφώνων, αφού βρέθηκαν τρία άτομα που εργάζονταν με DJ και 14 θεατές βρέθηκαν σε διαφορετικά μέρη εντός της περιοχής.

Αποδείχθηκε ότι 17 άτομα απελευθερώθηκαν από το δικαστήριο με πρόστιμο 300 ευρώ το καθένα για παραβίαση του νόμου για τη μόλυνση.

Ο υπεύθυνος του κτηρίου κατηγορήθηκε ότι λειτουργούσε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης κατά παράβαση του νόμου για την αφυδάτωση, καθώς και λειτουργούσε χωρίς άδεια CCO, χωρίς άδεια πώλησης αλκοολούχων ποτών, χωρίς άδεια χρήσης μεγαφώνων.

Πηγή: KYPE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source