Πριν από το τέλος του Zümrüdüanka, άφησε το εξώφυλλο για το Cyprus Island Love!

TelevizyonGazetesi.com / Λεπτομέρεια – Ο Miray Akay, ο οποίος γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 2000 στην Ουκρανία, έγινε γνωστό όνομα χάρη στην τουρκική τηλεοπτική σειρά. Η νεαρή ηθοποιός, του οποίου ο πατέρας είναι Τούρκος και η μητέρα είναι Ουκρανός, βρίσκεται μπροστά στις κάμερες από την ηλικία των τριών.

Ο ηθοποιός, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Myroslava Kosteva Akay, εμφανίστηκε ως παιδικός ηθοποιός σε διαφορετικές παραγωγές μετά από μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά Turkish Made το 2010. Η Miray Akay, η οποία τράβηξε την προσοχή με τον χαρακτήρα της Duru Halaskar στη σειρά 20 Minutes, κέρδισε επίσης μεγάλη επιτυχία μοιράζοντας το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού με την Jale Arıkan με το επιτυχημένο έργο της στις ταινίες του 1915 Aunt Come and Returning Home: Sarıkamış στο 2014 Φεστιβάλ Τουρκικών Κινηματογράφου της Φρανκφούρτης.

Η ηθοποιός που εμφανίστηκε στην οθόνη ως Gülten στο My Name είναι Gültepe, Fairy in Güneşin Kızları, Nazlı in Dayan Yüreğim, Narin in Servet και Zeynep στο Bizim Hikaye επίσης αύξησε πολύ την εμπειρία της.

Τέλος, ο Miray Akay έπαιξε τον χαρακτήρα της Meliha Kuloğlu στη σειρά Zümrüdüanka που δημοσιεύτηκε στην οθόνη του Fox TV το 2020. Ο ηθοποιός έλαβε αμέσως μια νέα προσφορά αφού έφυγε από τη σειρά με 2 επεισόδια να παραμείνουν στο φινάλε της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στα παρασκήνια του δημοσιογράφου Birsen Altuntaş, ο Miray Akay ήταν ο τελευταίος που συμμετείχε στο καστ της τηλεοπτικής σειράς Cyprus Island Winter.

Η φιλόδοξη σειρά, η οποία θα μεταδοθεί στο TRT1, αφορά τις εμπειρίες του τουρκοκυπριακού λαού μεταξύ του 1964-1974. Τα αποτελέσματα των ειρηνευτικών επιχειρήσεων που ανέλαβε η Τουρκία στην Κύπρο ενώ οι Τούρκοι ανακτούν το δικαίωμα στη ζωή, ο οποίος έζησε στο νησί πριν από την απομάκρυνσή του ξεχωρίζει ως το θέμα του ευρετηρίου.

Οι Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural και Pelin Karahan θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά. Ο Devrim Saltoğlu, ο οποίος θα παίξει τον Rauf Denktaş, ήταν ένα από τα επώνυμα που συμμετείχε στη σειρά Winter Island Winter, στην οποία η TMC Film ήταν ο παραγωγός και σκηνοθεσία του Hakan İnan.

Μετά την Tayanç Ayaydın, η Miray Akay είναι πλέον το νεότερο μέλος του προσωπικού.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις στο Instagram -> @tvdizianaliz

Εγγραφείτε

Source