Προειδοποίηση «Ιερών αξιών» από το Πακιστάν στη Βικιπαίδεια και στο Google

Προειδοποίηση «Ιερών αξιών» από το Πακιστάν στη Βικιπαίδεια και στο Google

Το Πακιστάν προειδοποίησε τη Βικιπαίδεια και την Google για “αφαίρεση ιερών αξιών”.

Προειδοποίηση «Ιερών αξιών» από το Πακιστάν στη Βικιπαίδεια και στο Google

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Πακιστάν προειδοποίησε τη Βικιπαίδεια και τη μηχανή αναζήτησης Google για την κατάργηση περιεχομένου που δεν σέβεται τις ιερές αξίες που διαδίδονται μέσω των πλατφορμών τους.

Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών του Πακιστάν (PTA) δήλωσε σε μια δήλωση ότι υπήρχαν παραπλανητικά αποτελέσματα στις αναζητήσεις της Google για τον «τρέχοντα χαλίφη του Ισλάμ» και ότι η κοινότητα των Ahmadiyya «ανέβασε μια μη αυθεντική έκδοση του Κορανίου στο Google Play Store». καθορισμένο.

Στη δήλωση, επισημάνθηκε ότι τα κινούμενα σχέδια του Προφήτη του Ισλάμ, Προφήτη Μωάμεθ, βρέθηκαν στη Βικιπαίδεια και ότι τα παράπονα σχετικά με την εξάπλωση παραπλανητικών πληροφοριών μέσω άρθρων “που ορίζουν τον Μάζαρ Μασρχ Αχμέτ ως μουσουλμάνο” έφτασαν στο PTA.

Προειδοποιήθηκε ότι το περιεχόμενο που δεν σέβεται τις ιερές αξίες που διαδίδονται και από τα δύο θεσμικά όργανα μέσω των πλατφορμών τους πρέπει να καταργηθεί, διαφορετικά θα ληφθούν νομικά μέτρα.

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ TIKTOK ΑΦΑΙΡΕΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ

Το TikTok, που ανήκει σε μια κινεζική εταιρεία, απαγορεύτηκε στο Πακιστάν στις 9 Οκτωβρίου, με την αιτιολογία ότι “το ανήθικο περιεχόμενο δεν μπορούσε να ελεγχθεί”.

Στις 19 Οκτωβρίου, η κυβέρνηση του Ισλαμαμπάντ άργησε την απαγόρευση του TikTok λόγω της διαβεβαίωσης της εταιρείας ότι θα αποκλείσει το “ακατάλληλο” περιεχόμενο σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας.

Άλλα Νέα ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

.Source