Προειδοποίηση «Μην διακόπτετε τα φάρμακα» για να αποτρέψετε την πρόκληση πήξης του αίματος από τον κοροναϊό

Γιατροί που εργάζονται στο νοσοκομείο Harran University (HRU), νέου τύπου ΚορωνοϊόςΠροειδοποίησε ότι υπάρχει κίνδυνος πήξης του αίματος και ότι όσοι πάσχουν από την ασθένεια, ειδικά οι καρδιακοί ασθενείς, δεν πρέπει να διακόπτουν τα φάρμακά τους σε αυτήν τη διαδικασία.

Τμήμα Καρδιολογίας Νοσοκομείου HRU Μέλος Σχολής Αναπλ. Δρ. Fatih Güngören προς ανταποκριτή AA, ΚορωνοϊόςΕξήγησε ότι η φήμη μολύνει όλους ανεξάρτητα από νέους και ηλικιωμένους, ότι οι νέοι πάσχουν επίσης από την ασθένεια και ότι όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί για αυτό το ζήτημα.

ΚορωνοϊόςΟ Güngören δήλωσε ότι “το Kovid-19 μπορεί να προκαλέσει τάση για πήξη στο αίμα. Επομένως, καταστάσεις όπως καρδιακές προσβολές και μεταγενέστερες βολές στον εγκέφαλο μπορεί να είναι υπό αμφισβήτηση. Ειδικά στους ασθενείς μας που έρχονται στην καρδιολογική υπηρεσία, οι ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε Kovid-19 θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και προσεκτικοί με τα φάρμακά τους. μίλησε.

“Η ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΙ”

Επισημαίνοντας ότι υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη ενάντια στα ναρκωτικά coronvirus στην κοινωνία, ο Güngören είπε:

«Μπορούμε να δούμε αντιδράσεις σε φάρμακα σε ορισμένες ομάδες ασθενών. Μπορούμε να δούμε ότι τα φάρμακα έχουν διαταραχθεί και δεν θέλουν να το πάρουν. Αυτό είναι πολύ λάθος. Επειδή έχουμε μερικά φάρμακα ειδικά σε αυτήν την ασθένεια, η χρήση αυτών των φαρμάκων είναι ζωτικής σημασίας. Η τακτική χρήση αυτών των φαρμάκων μπορεί να θέσει υπό έλεγχο την ασθένεια. Δεν πρέπει να υπάρχει μια κατάσταση όπως η εναντίωση ή η μη λήψη φαρμάκων. Η κοινωνία μας θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις δηλώσεις του ιατρού, των ατόμων που έχουν εκπαιδευτεί σε αυτήν τη δουλειά, παρά τα λόγια στενών συγγενών ή οποιουδήποτε πολίτη με λόγια ακοής. Έχουν επιμελείς μελέτες. Δεν μπορείτε να δείτε τέτοια εργασία διήθησης οπουδήποτε στον κόσμο. Τα φάρμακα των ασθενών μας παραδίδονται στα σπίτια τους. “

“Τα ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΥ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΟ”

Αναπληρωτής Καθηγητής Καρδιοαγγειακής Χειρουργικής. Δρ. Mehmet Salih Aydın πριν από 2 μήνες Κορωνοϊός Είπε ότι πιάστηκε και ότι τα φάρμακα που δόθηκαν στην ανάρρωσή του σε σύντομο χρονικό διάστημα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην τακτική χρήση του.

Δίνεται από τους γιατρούς Κορωνοϊός Δηλώνοντας ότι οι ασθενείς με καρδιακές παθήσεις δεν πρέπει να εμποδίζουν τα φάρμακά τους, Aydın, Κορωνοϊός Δήλωσε ότι οι άνθρωποι είναι σε ερώτηση για το αν θα χρησιμοποιούν ή όχι τα φάρμακα που του έχουν δοθεί.

Κορωνοϊός Αναφέροντας ότι ένας ασθενής με έναν ασθενή δεν έλαβε φάρμακα μετά από σύσταση του γείτονά του, ο ιός κατέβηκε στους πνεύμονες και επί του παρόντος βρίσκεται υπό εντατική θεραπεία, ο Aydın δήλωσε ότι η χρήση ναρκωτικών είναι ζωτικής σημασίας.

Ο Aydın επεσήμανε ότι οι συνάδελφοί του και επίσης χρησιμοποίησαν τα φάρμακα που δόθηκαν για την επιδημία όταν οι εξετάσεις ήταν θετικές και είπε:

“Όλοι οι ασθενείς στο νοσοκομείο χρησιμοποιούν αυτά τα φάρμακα. Όλα τα φάρμακα που έχουν συνταγογραφηθεί από το Υπουργείο μας και την επιστημονική επιτροπή είναι χρήσιμα. Ακόμη και το να σκεφτόμαστε αυτό είναι λάθος. Οι άνθρωποι μας ρωτούν συγγενείς, συζύγους, φίλους ή γείτονες για τη χρήση ναρκωτικών. Αυτό δεν πρέπει να γίνει. Οι περισσότεροι ασθενείς σε εντατική θεραπεία δεν χρησιμοποιούν ναρκωτικά μετά από συμπτώματα και ασθενείς που δεν έχουν τεστ.

ΚορωνοϊόςΈνα από τα μεγαλύτερα συμπτώματα της φήμης είναι η βλάβη των πνευμόνων και η πήξη του αίματος με την πάροδο του χρόνου. Η χρήση φαρμάκων αραίωσης αίματος που παρέχονται από το Υπουργείο ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο κατά τη διάρκεια αυτής της ασθένειας. Σε περίπτωση συμπτωμάτων σε ασθενείς με καρδιακές παθήσεις, η χρήση καρδιακών φαρμάκων θα πρέπει να συνεχιστεί. “

.Source