“Προειδοποιήσαμε την κυβέρνηση, τώρα ξεριζώσαμε την πέτρα του ρυζιού”

Ο βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος (HP) Gülşah Manavoğlu τόνισε ότι η απόφαση της Ανώτατης Επιτροπής ότι πολλές επιχειρήσεις θα κλείσουν από τις 21:00 και ότι δεν δημοσιεύθηκαν μόνο υπηρεσίες απογείωσης στην Επίσημη Εφημερίδα, ορισμένοι χώροι έκλεισαν στις 21.00 και μερικοί δεν έκλεισαν.

Ο Manavoğlu δήλωσε ότι ορισμένοι χώροι δεν θα κλείσουν ποτέ επειδή έχουν διαφορετικά καθεστώτα και βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα των τουριστικών επιχειρήσεων και είπε: «Προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε αυτήν την άδικη κατάσταση στην κυβέρνηση στο κοινοβούλιο όλη μέρα και είπαμε να μην εφαρμόζουμε διπλά πρότυπα. Αλλά μάλλον το διπλό πρότυπο, το τριπλό πρότυπο εφαρμόζεται στην τρέχουσα αβέβαιη κατάσταση ».

Δηλώνοντας ότι προειδοποίησαν ότι «θα υπάρξει χάος» επειδή η απόφαση δεν δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα, αλλά ακόμη και αυτό δεν ρυθμίστηκε, ο Manavoğlu κάλεσε την κυβέρνηση: «Έλα, ξεφύγουμε τώρα, η πέτρα του ρυζιού».

Η κοινή χρήση του Manavoğlu έχει ως εξής:

«Αυτό το απόγευμα κάποια μέρη φαγητού και ποτού έκλεισαν στις 21:00, αλλά μερικά δεν …

Επειδή η ληφθείσα απόφαση δεν δημοσιεύθηκε στην επίσημη εφημερίδα.

Ορισμένα μέρη δεν θα κλείσουν ποτέ επειδή βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα άλλων τουριστικών επιχειρήσεων με διαφορετικό καθεστώς.

Προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε αυτήν την άδικη κατάσταση στην κυβέρνηση στο κοινοβούλιο όλη μέρα και είπαμε να μην εφαρμόσουμε διπλά πρότυπα. Αλλά μάλλον το διπλό πρότυπο, το τριπλό πρότυπο εφαρμόζεται στην τρέχουσα αβέβαιη κατάσταση …

Σήμερα, είπαμε ξανά στην κυβέρνηση στο κοινοβούλιο ότι η απόφαση δεν δημοσιεύθηκε στην επίσημη εφημερίδα, θα υπάρξει χάος το βράδυ, παρά τις προειδοποιήσεις μας, δεν το οργάνωσαν.

Τώρα εξαγάγετε την πέτρα από το ρύζι. “

.Source