Προεπισκόπηση European Tour: Gran Canaria Open στοιχήματα

Ένα τριών εβδομάδων στην Ισπανία ξεκινά με το εναρκτήριο Gran Canaria Open. Ο Barry Plummer έχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η ευρωπαϊκή περιοδεία κατευθύνεται τώρα στα Κανάρια Νησιά για μια περίοδο τριών εβδομάδων, ξεκινώντας με το εναρκτήριο Open Can Gran. Προτού φτάσουμε σε ποιον θέλω να αμφισβητήσω αυτήν την εβδομάδα, ακολουθούν όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε…

Gran Canaria Open λεπτομέρειες

Τόπος συναντήσεως: Meloneras Golf Club, Γκραν Κανάρια, Ισπανία

Ημερομηνία: 22-25 Απριλίου, 2021

Στατιστικά μαθημάτων: Μέχρι το 71; 6,500 γιάρδες

Περίληψη μαθημάτων: Αυτό το κομμάτι θέρετρου σχεδιάστηκε από τον Ron Kirby το 2006 και φιλοξενεί το Gran Canaria Lopesan Open στην εναρκτήρια λειτουργία του. Το γήπεδο είναι σχετικά εύκολο, με ελάχιστο τραχύ, όπου ο άνεμος πρέπει να είναι ο μόνος παράγοντας που θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στους παίκτες.

Πορτοφόλι: 1,5 εκατομμύρια ευρώ

Αμυντικός πρωταθλητής: ΟΧΙ

Γκραν Κανάρια Ανοιξε Τηλεοπτική κάλυψη

Πέμπτη: Sky Sports Golf και Sky Sports Main Event από τις 14:00

Παρασκευή: Sky Sports Golf και Sky Sports Main Event από τις 14:00

Σάββατο: Sky Sports Golf από τις 1.30 μ.μ.

Κυριακή: Sky Sports Golf από τις 13:00

Γκραν Κανάρια ανοιχτό συμβουλές στοιχημάτων

Ως συνήθως, ένωσα τον Steve Carroll της NCG για να συζητήσω τις συμβουλές στοιχηματισμού μου για το Gran Canaria Open στο podcast In Dialed In. Έχω διαλέξει τρεις παίκτες που θέλω να πάω καλά αυτήν την εβδομάδα.

Μπορείτε να ακούσετε το podcast στο πρόγραμμα αναπαραγωγής παρακάτω ή στην πλατφόρμα podcast που προτιμάτε.

Τραπεζίτης της Bazza: Antoine Rozner – @ 11/1 με Bet365

Ο Γάλλος ήταν σε καλή φόρμα στο σύντομο τουρνουά PGA Tour, με μια νίκη σοκ επί του Bryson DeChambeau τονίζοντας την ικανότητα που κατέχει. Τώρα πίσω στο ευρωπαϊκό έδαφος, ο Ρόζνερ έχει μια φανταστική ευκαιρία να εξασφαλίσει την τρίτη νίκη της στην Ευρωπαϊκή περιοδεία Η πιο πρόσφατη νίκη του ήρθε στην πραγματικότητα μόλις πριν από λίγες εβδομάδες στο Qatar Masters, και όταν κοιτάς τις πρόσφατες παραστάσεις του, δεν υπάρχει λόγος να πεις ότι δεν θα μεταφέρει τη σταθερή του φόρμα σε αυτό το μάθημα. Ο Ρόζνερ τερμάτισε στην κορυφή-26 σε κάθε έναρξη μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, και σήμερα κατατάσσεται στην 11η θέση για την SG: Σύνολο αυτή τη σεζόν Ως ένα από τα αγαπημένα της αγοράς, περιμένω πλήρως μια άλλη τολμηρή παράσταση από τον Ρόζνερ αυτήν την εβδομάδα.

Marcus Armitage @ 50/1 με Bet365

Μερικές σκληρές προσπάθειες από το Armitage πρόσφατα μπορεί να έχουν έρθει την κατάλληλη στιγμή καθώς επιστρέφει σε ένα μάθημα στιλ θέρετρου προσπαθώντας να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο στην Ευρωπαϊκή περιοδεία. Ο Αρμιτάζ ήταν 12ος και 14ος όταν έπαιζε στο Aphrodite Hills το 2020, και αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί ένας χαλαρός σύνδεσμος φόρμας με βάση το παρόμοιο στυλ φυσικά. Η τέταρτη θέση τερμάτισε την τελευταία φορά χάρη στον τελικό γύρο, με το Τ10 στην Κένυα να ξεκινάει πριν τονίσει την ανάκαμψη της φόρμας. Ο Άγγλος ήταν 13ος για SG: Προσέγγιση και 16ος για SG: Θέτοντας την περασμένη εβδομάδα, οπότε θα έπρεπε να έχει πολλές ευκαιρίες να σκοράρει καλά και σε μια μεγάλη τιμή θα μπορούσε να είναι μια υπέροχη φωνή.

Νίκλας Λέμκε – @ 75/1 με Bet365

Ο Lemke φτάνει εδώ πίσω από τρεις αξιοσέβαστες παραστάσεις, με την 9η θέση στο Κατάρ να είναι το επίκεντρο. Τα στατιστικά του δείχνουν ότι πρέπει να πάει καλά εδώ, κατατάσσοντας την 17η θέση για την SG: Tee-to-Green, 9η για την SG: Around-the-Green και 8η για την Putts-per-Round αυτή τη σεζόν. Ήταν επίσης 9ος στην Κύπρο σε χώρο παρόμοιου στυλ, οπότε σε μια πορεία όπου δεν έχουμε πολλά να συνεχίσουμε στον τρόπο των συνδέσμων φόρμας, ο Lemke είναι μια λογική τιμή για ένα μονόδρομο στοίχημα.

Εγγραφείτε στο NCG

Source