Προετοιμασία αθλητών Deseret News της εβδομάδας 20, μπάσκετ, κολύμπι, πάλη

Εδώ είναι οι αθλητές του MountainStar Healthcare Star της εβδομάδας 20 στα γυμνάσια σπορ Γιούτα.

Quentin Meza, μπάσκετ Κύπρου
Παρέχεται από την Κύπρο

Μπάσκετ αγοριών

Quentin Meza, Κύπρος (So.)

Η Κύπρος μπαίνει στη νέα χρονιά με ένα σερί πέντε παιχνιδιών και μια τέλεια εμφάνιση 4-0 στο Riverton Holiday Tournament κατά τη διάρκεια του χειμερινού διαλείμματος.

Ο Quentin Meza ήταν ο καταλύτης κατά τη διάρκεια της τετραήμερης περιόδου όπως ακριβώς ήταν όλη η σεζόν. Η Κύπρος βρίσκεται στο 9-2 αυτή τη σεζόν, καθώς η Meza προηγείται με μέσο όρο 23,6 πόντους, 8,2 ριμπάουντ και 7,3 ασίστ.

«Ο Quentin έχει αναδειχθεί ως ηγέτης για αυτήν την ομάδα και ομάδα. Έχει κάνει βήματα και συνεχίζει να βελτιώνεται κάθε εβδομάδα. Το καλύτερο πράγμα για αυτό το παιδί είναι ότι λατρεύει το παιχνίδι. Όχι πολλά παιδιά αγαπούν πια το παιχνίδι, νομίζω ότι αυτή είναι η διαφορά », δήλωσε ο προπονητής της Κύπρου Τρεμ Σμιθ. «Το μέλλον είναι λαμπρό γι ‘αυτόν. Περιμένουμε υπέροχα πράγματα από αυτόν. “

Το κορυφαίο παιχνίδι της Meza στο τουρνουά του Riverton ήταν μια απόδοση 30 πόντων, 12 ριμπάουντ με νίκη 74-61 επί του Orem.


Mady Jensen, μπάσκετ με θέα στο πεύκο
Παρέχεται από Pine View

Κορίτσια μπάσκετ

Mady Jensen, Pine View (Sr.)

Το Pine View βελτιώθηκε στο 7-0 με την κυριαρχία του χειμερινού διαλείμματος επί της South Sevier, και το σταθερό παιχνίδι της ανώτερης Mady Jensen ήταν ένας βασικός λόγος για τον οποίο

Ο Τζένσεν σημείωσε 23 πόντους στη νίκη 65-28 επί της Νότιας Σεβίρης και τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια είναι κατά μέσο όρο 15,5 σελ. Για τη σεζόν είναι δεύτερη στην ομάδα με βαθμολογία κατά μέσο όρο 12,4 ppg.

«Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχει κάνει δυνατή για να εξισορροπήσει την επιθετική μας επίθεση. Έπρεπε να παίξει μερικές διαφορετικές θέσεις για εμάς, ενώ ανακατέψαμε τα lineup με τα κορίτσια να βγαίνουν από τραυματισμό ή ασθένεια », δήλωσε ο προπονητής της Pine View Benjamin Luce. «Είναι επίσης μια από τις καλύτερες υπερασπιστές μου. Ήταν καλή ηγέτης μέσα και έξω από το πάτωμα. “

Ο Jensen έχει επίσης κατά μέσο όρο 3,6 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ αυτή τη σεζόν.


Maxston Cannon, Canyon View κολύμπι
Παρέχεται από το Canyon View

Αγόρια κολύμπι

Maxston Cannon, Canyon View (Jr.)

Ο ελβετικός κολυμβητής μαχαιριού του Canyon View κάνει τα πάντα στην πισίνα.

Καθώς η κολυμβητική περίοδος μπαίνει στη νέα χρονιά, η Cannon κατατάσσεται στην πρώτη δεκάδα σε επτά διαφορετικά ατομικά γεγονότα αυτή τη σεζόν. Το ψωμί και το βούτυρό του είναι το 100 πρόσθιο, καθώς κατέχει το top 10 στη Γιούτα αυτή τη σεζόν με 57,68 που κολύμπησε στις 17 Δεκεμβρίου.

«Ο Max είναι ένας από αυτούς τους κολυμβητές που όλα προέρχονται από μέσα. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να κάνω εκτός από το να παρακολουθώ, καθώς κάνει μεγάλα πράγματα να συμβούν. Ο Max έχει πολλά σχολικά ρεκόρ και θα κάνει περισσότερα πριν μας φύγει. Έχει δεσμευτεί τόσο στην κολύμβηση στο γυμνάσιο όσο και στην κολύμβηση των ΗΠΑ στο club », δήλωσε ο προπονητής του Canyon View, Kirt Brown.

Ο Cannon κατέχει τη δεύτερη καλύτερη φορά στην 100 πεταλούδα και την πρώτη πέντε φορά στο 100 ύπτιο και 500 freestyle.


Katie Andrist, κολύμπι στο Skyridge
Παρέχεται από το Skyridge

Κορίτσια κολύμπι

Katie Andrist, Skyridge (νεώτερος)

Ένας από τους κορυφαίους κολυμβητές σε απόσταση επιστροφής στην πολιτεία, η Katie Andrist απολαμβάνει μια ισχυρή junior σεζόν παρά τις προκλήσεις που εμπόδισε η COVID-19.

«Η Katie είναι ασταμάτητη στην πισίνα. Ποτέ δεν αφήνει κόπωση, ψυχική ή σωματική, να την επιβραδύνει. Η αποφασιστικότητα και η αντοχή της τη συνεχίζουν σε έναν αγώνα », δήλωσε ο προπονητής της Skyridge, Matt Cox.

Ο Andrist κατέχει την κορυφαία φορά στη Γιούτα αυτή τη σεζόν στο 500 freestyle (5: 16.40) και το τρίτο καλύτερο σήμα στο 200 δωρεάν (2: 00.01).

Πριν από ένα χρόνο στην κρατική συνάντηση, κέρδισε τον τίτλο 6A στα 200 δωρεάν και ήταν η δεύτερη θέση στα 500 δωρεάν. Εάν τα πρώτα αποτελέσματα είναι κάποια ένδειξη αυτή τη σεζόν, θα είναι η κολυμβητής που θα νικήσει κατά τη συνάντηση του επόμενου μήνα.


Rylan Stevens, πάλη Mountain Ridge
Παρέχεται από το Mountain Ridge

Αγόρια πάλη

Rylan Stevens, Mountain Ridge (Sr.)

Πλησιάζοντας στο μέσο της πρώτης σεζόν του, ο Rylan Stevens βρίσκει το αυλάκι του και φτάνει σε νέα ύψη.

Μέχρι στιγμής φέτος ήταν η δεύτερη θέση στο Christmas Battle Royale κάτω από τη ζώνη του, μαζί με μια αήττητη παράσταση στον Πόλεμο της Σκοπιάς. Το ρεκόρ του μέχρι στιγμής είναι 13-2, και επιλέχθηκε να αγωνιστεί για την ομάδα 5Α στη συνάντηση All-Star στις 12 Ιανουαρίου.

«Ο Rylan πέρασε τα πρώτα δύο χρόνια του γυμνασίου στο Γυμνάσιο του Μπράιτον προτού μεταφερθεί στο High Ridge με τον μπαμπά του», δήλωσε ο προπονητής του Mountain Ridge Mitch Stevens, ο μπαμπάς του Rylan. «Ο Rylan έχει πολλή καρδιά και ακόμα κι αν είναι κάτω σε έναν αγώνα, ποτέ δεν τα παρατάει. Μπορεί να πέσει κάτω από το 14 και να κερδίσει ακόμα τη νίκη. “

Ο Στίβενς είναι δύο φορές κρατικός παίκτης και φιναλίστ δύο φορές.


Brylee Roennebeck, πάλη των Συρακουσών
Παρέχεται από τις Συρακούσες

Κορίτσια που παλεύουν

Brylee Roennebeck, Συρακούσες (νεώτεροι)

Η Brylee Roennebeck είναι μια πάλη σκληρή σύμφωνα με τον προπονητή της, Troy Brown, και αρχίζει πραγματικά να εμφανίζεται στις παραστάσεις της αυτή τη σεζόν.

Είναι κάτοχος ρεκόρ 10-1 αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένης της νίκης του Lady Pirate Invitational το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η μόνη της απώλεια φέτος ήταν μια τάξη βάρους.

«Ο Brylee είναι σκληρός. Τρώει, κοιμάται και αναπνέει πάλη. Πραγματικά ωφέλησε την προπόνηση με την ομάδα αγοριών πέρυσι. Η έντασή της σε συνδυασμό με την τεχνική της την κάνουν μια υπέροχη παλαιστή », είπε ο Μπράουν. «Αυτή και η αδερφή της (Adel) υπήρξαν εξαιρετικοί ηγέτες για την ομάδα των κοριτσιών μας. Μας βοήθησαν να ξεκινήσουμε την ομάδα των κοριτσιών μας σε μια καλή αρχή. “

Source