Προκριματικοί AFCON: Ο Αμπντουλάι υπόσχεται θετική έξοδο εναντίον του Μπενίν στο Λεσόθο

Ο υπερασπιστής του Super Eagles, Shehu Abdullahi είναι αισιόδοξος για το καλύτερο 2021 για όλους τους οπαδούς της εθνικής ομάδας των ανδρών, καθώς προσπαθούν να φτάσουν σε ένα ακόμη Κύπελλο Εθνών με παιχνίδια εναντίον της Δημοκρατίας του Μπενίν και του Λεσότο τον Μάρτιο, αναφέρει το AOIFootball.com.

Ο ευέλικτος παίκτης, ο οποίος ήταν σε εντυπωσιακή φόρμα για την Κυπριακή πλευρά Ομόνοια Λευκωσίας, είπε στο AOIFootball.com αποκλειστικά μετά τη νίκη του εναντίον ενός συναδέλφου Eagle στο Francis Uzoho, ότι ανυπομονεί ήδη να φορέσει ξανά τη φανέλα Eagles.

«Τα παιχνίδια είναι ζωτικής σημασίας για το εισιτήριό μας AFCON και την τελευταία φορά που δεν ήταν καλό για εμάς. Ελπίζουμε να το καλύψουμε για τους Νιγηριανούς και να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας, να διαλέξουμε το εισιτήριο AFCON, να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε τα παιχνίδια.

«Είναι πάντα μεγάλο προνόμιο να είμαι μέλος της ομάδας και να εκπροσωπούμε την υπέροχη χώρα μας. Ανυπομονώ για τους αγώνες και ελπίζω ότι ο προπονητής θα με προσκαλέσει γιατί δεν έχει δοθεί ακόμη τίποτα σε αυτό », είπε ο Αμπντουλάι.

Ο πρώην άντρας του Kano Pillars συνέχισε την εξαιρετική του φόρμα για την Ομόνοια καθώς νίκησε το ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας 1-0 στη Λευκωσία για να ανοίξει το προβάδισμα με τέσσερις πόντους στην κορυφή της 1ης κατηγορίας της Κύπρου.

Source