Προσαρμογές στις υπηρεσίες τους για νέα επιδημικά μέτρα που ανακοινώθηκαν από τους δήμους της Μεγάλης Λευκωσίας

Μέτρα για την προστασία του COVID 19 από τον Δήμο Λευκωσίας. Τι αναφέρεται στις σχετικές ανακοινώσεις;

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Ανακοινώσεις για τις υπηρεσίες τους βάσει νέων επιδημικών μέτρων έχουν ανακοινωθεί από μεγάλους δήμους Λευκωσίας.

Μέτρα για την προστασία του COVID 19 από τον Δήμο Λευκωσίας

Λόγω της σημαντικής αύξησης του αριθμού των περιπτώσεων κοροναϊού τα τελευταία χρόνια, ο Δήμος Λευκωσίας ανακοίνωσε ότι έως το 2021 Στις 20 Ιανουαρίου, δεν επιτρέπονται επισκέψεις στο δήμο, և οι πολίτες καλούνται να επικοινωνήσουν με τη σχετική υπηρεσία μέσω τηλεφώνου ή e-mail. Με ταχυδρομείο, μπορεί να πληρώσει λογαριασμούς և εξερχόμενες πληρωμές. Αυτό πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.nicosiamliament.org.cy. Το Ταμείο Δημαρχείου λειτουργεί κανονικά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 8 π.μ. Από το 00 έως τις 2:30 μ.μ. – χρήση όλων των μέσων προστασίας έναντι του κορανοϊού (χρήση μάσκας, αντισηπτικού, απόστασης). Το ταμείο θα κλείσει την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020.

Για πληροφορίες σχετικά με υποβληθείσες αιτήσεις ή άλλα ζητήματα που σχετίζονται με τις αστικές άδειες (αστικές ζώνες, οδικά σχέδια κ.λπ.), ο αιτών μπορεί να στείλει ένα email στη διεύθυνση [email protected]

Για νέες αιτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να τοποθετήσουν τα έγγραφα σε ειδικό κουτί στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου. Επιστολές, ερωτήσεις և αντιρρήσεις από το Φορολογικό Τμήμα μπορούν να σταλούν στο [email protected] Τα προβλήματα υγείας μπορούν να σταλούν στο [email protected]

Δραστηριότητες κέντρων προστασίας παιδιών και απασχόλησης στον Στρόβολο

Το Ίδρυμα Strovolos Multifunction City Center ανακοίνωσε ότι τα κέντρα προστασίας και απασχόλησης παιδιών (παιδικοί σύλλογοι) θα λειτουργούν κανονικά το 2021. Δευτέρα և Τρίτη 5 5 για σχολικές διακοπές, Χριστούγεννα և Πρωτοχρονιά registration Πρωτοχρονιά εγγραφή για παιδιά. τη διατήρηση του πρωτοκόλλου υγείας των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας, π.χ. 31/8/2020, που ισχύει από τότε.

Τα κέντρα δεν θα λειτουργήσουν το 2021. Την Πέμπτη, Παρασκευή 8, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με την οποία το έργο των δημόσιων σχολείων θα πραγματοποιηθεί με εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Με βάση την εξέλιξη της επιδημιολογικής εικόνας, τα παραπάνω μπορεί να αλλάξουν. Μια αντίστοιχη ανακοίνωση θα γίνει ξανά για οποιαδήποτε αλλαγή.

Πηγή: KYPE

Source