Προσαρμογή των υπηρεσιών του δημόσιου τομέα Journal … Δημοσιογράφος Κύπρος

Η νέα απόφαση του Υπουργού Υγείας, η οποία αποτρέπει την εξάπλωση του Covid 19, εισήγαγε αλλαγές στη δημόσια υπηρεσία σε ορισμένα μέρη του δημόσιου τομέα, καθώς και στους δήμους και τους οργανισμούς δημόσιας προστασίας.

ΤΟΜ:
Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών ανακοίνωσε ότι από σήμερα έως τις 10 Ιανουαρίου, οι υποψήφιες εξετάσεις οδηγού θα αναβληθούν (συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης άδειας φοιτητών) και θα μετακινηθούν το συντομότερο δυνατό και և οι υποψήφιοι schools τα σχολεία τους θα ενημερωθούν για τη νέα ημερομηνία εξέτασης.

Եւ Οι επιθεωρήσεις οχημάτων στο ΚΕΜΟ θα αναβληθούν και θα προγραμματιστούν εκ νέου το συντομότερο δυνατό, οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα ειδοποιηθούν για μια νέα ημερομηνία επιθεώρησης.

TOM ծառայության Γραφεία Δημόσιας Υπηρεσίας և Οι ειδικοί θα λειτουργούν με τη φυσική παρουσία του απαραίτητου προσωπικού ασφαλείας Management Διαχείριση έκτακτης ανάγκης և Οι πολίτες θα λειτουργούν ομαλά για την κάλυψη καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, αλλά απαγορεύεται η είσοδος. Όλες οι εργασίες για τις οποίες δεν απαιτείται φυσική παρουσία του αιτούντος / ενδιαφερομένου πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως (εγγραφές, μεταφορές, ακινητοποίηση, κ.λπ.).

Το κοινό ενημερώνεται ότι υπάρχουν κιβώτια έξω από τα γραφεία, στα οποία πρέπει να τοποθετηθούν τα απαραίτητα έγγραφα. Στη συνέχεια, θα γίνει τηλεφωνικό μήνυμα για εξυπηρέτηση με τον αιτούντα / ενδιαφερόμενο, πληρωμή με κάρτα, πληροφορίες για νέα έγγραφα κ.λπ.

Αρχεία GIS:
Το Τμήμα Τύπου և Πληροφοριών του Υπουργείου Εσωτερικών ενημερώνει το κοινό ότι οι υπηρεσίες του Κυπριακού Αρχείο Vis Επισκέψεις Φωτογραφιών և, από τις 30 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 10 Ιανουαρίου 2021, θα οργανώνονται αυστηρά μόνο κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης, μέσω τηλεφώνου, με τους ακόλουθους αριθμούς τηλεφώνου:
Αρχείο Τύπου Κύπρου: 22801228
Αρχείο φωτογραφιών: 22801235
Οι ώρες δημόσιας υπηρεσίας είναι 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ.

Λεμεσός
Η πόλη της Λεμεσού θα συνεργαστεί τώρα με προσωπικό ασφαλείας στο πλαίσιο της επιδημικής προστασίας.
Σε δήλωση που εκδόθηκε σήμερα, ο Δήμος Λεμεσού ενημέρωσε τους πολίτες ότι «δεδομένου των αυστηρών μέτρων που ελήφθησαν για την προστασία των πολιτών από τον ιό COVID-19, θα συνεργαστεί με το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα κεφάλαια του Δήμου θα είναι κλειστά από τις 30/12/2020 έως τις 10/01/2021, և το κοινό καλείται να παρέχει μια διαδικτυακή υπηρεσία կատարել για να πραγματοποιήσει τις κατάλληλες πληρωμές μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λεμεσού: www.limassolmublic.com .cy Υπηρεσία JCO.

“Προκειμένου να καλυφθούν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και να καλυφθούν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, το κοινό καλείται να επικοινωνήσει με τη φορολογική υπηρεσία στο 25884400”, κατέληξε η δήλωση.

Λάρνακα
Τα γραφεία του Συμβουλίου παροχής ύδατος Λάρνακας (SYL) θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα έως τις 10 Ιανουαρίου 2021, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Μια γραπτή δήλωση της SYL αναφέρει ότι η υπηρεσία θα προσφέρεται για διαχείριση έκτακτης ανάγκης μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 07:00. Από 45 έως 14 το πρωί. 00, εκτός των κανονικών ωρών λειτουργίας, το κοινό μπορεί να εξυπηρετηθεί τηλεφωνώντας στο 24200555.

Η SYL καλεί τους πελάτες της να επεξεργαστούν τις πληρωμές τους μέσω του ιστότοπου JCO (https://www.jccsmart.com) ή μέσω της Πύλης Πελατών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Θα υποβληθούν προτάσεις για πιστοποιητικά για αλλαγές τιμών, νέους μετρητές νερού, εγκατάσταση δικτύου ύδρευσης σε οικόπεδα, διαχείριση γης, μεταβίβαση ακινήτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το κοινό μπορεί να λάβει πληροφορίες և επικοινωνήστε με τις αρμόδιες υπηρεσίες του συμβουλίου καλώντας στο 24200541/42/43 ή στο [email protected]. Με ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ:

Επιπλέον, η δήλωση της επαρχιακής διοίκησης Λάρνακας αναφέρει ότι την Τετάρτη 2020. Από τις 30 Δεκεμβρίου έως το 2021 Κυριακή 10 Ιανουαρίου, για να υποβάλει αίτηση για είσοδο στα γραφεία του (άδειες οικοδομής, διαβατήρια, πιστοποιητικά, πιστοποιητικά κ.λπ.), καθώς και για επίσκεψη στα γραφεία. Οι υπάλληλοί του επιτρέπεται να υπηρετούν μόνο εκείνους τους πολίτες που αντιμετωπίζουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, οι οποίοι θα έχουν ήδη ραντεβού για να συναντηθούν σε μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας.

Για να οργανώσουν συναντήσεις ή να λάβουν πληροφορίες, οι πολίτες καλούνται να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους υπαλλήλους և (ή) τους ακόλουθους αριθμούς τηλεφώνου:
Γενικές πληροφορίες:
24801847 – Απόκτηση ακινήτων από αλλοδαπούς
24801870/24801868/24801871/24801872 – Αρχείο πληθυσμού
24801889/24801810/24801888/24801887 – Σχέδια στέγασης
24801805 – Άδειες για αλκοολούχα ποτά / μεγάφωνα
24801886/24801851 – Σύλλογος:
24801876 – Μέρος του κτιρίου
24805138 – Τμήμα διαχείρισης ακινήτων T / C
Διευκρινίζεται ότι με βάση τα διατάγματα του Υπουργού Υγείας, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε προστατευτική μάσκα για να μπείτε στα κτίρια της επαρχιακής διοίκησης Λάρνακας.

LOGICOM ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Η Οργανωτική Επιτροπή του Logicom Cyprus Marathon Paphos International Marathon ανακοίνωσε την ακύρωση της διεθνούς εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 λόγω της συνεχιζόμενης εξάπλωσης της επιδημίας και των αυστηρότερων μέτρων που επέβαλε η Κυπριακή Κυβέρνηση.

Παρά το γεγονός ότι καταβλήθηκαν όλες οι προσπάθειες κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με όλους τους αρμόδιους φορείς της χώρας μας, καθώς και με τις οργανωμένες ομάδες և συνεργάτες և για την υποστήριξη της εκδήλωσης, η οποία στοχεύει να διοργανώσει την εκδήλωση τον επόμενο Μάρτιο, δυστυχώς πρέπει να ακυρώσουμε την εκδήλωση επειδή Ο κίνδυνος να το κρατήσετε εκτιμήθηκε ως πολύ υψηλός, ανέφερε η δήλωση.

Η Logicom Cyprus Marathon δηλώνει ότι επιτρέπει στους δρομείς να μετακινήσουν την εγγραφή τους στο επόμενο γεγονός που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, ενώ ως δεύτερη επιλογή, μπορούν να μεταφέρουν τη συμμετοχή τους στο 24ο γεγονός του αθλητικού γεγονότος, που θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Προστίθεται ότι οι δρομείς που για κάποιο λόγο δεν τους αρέσουν οι παραπάνω ημερομηνίες θα έχουν την ευκαιρία να μεταφέρουν τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση της 25ης επετείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2023. Στις 12 Μαρτίου. Αναφέρεται ότι συζητείται η δυνατότητα οργάνωσης μιας «Εικονικής Λογικής». Κύπρος Μαραθώνιος 2021 “τον επόμενο Μάρτιο σχετικά με τους όρους συμμετοχής, οι οποίοι θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Source