Προσβολές του πατέρα της Άννας Μαρίας Βελέ Δημοσιογράφος Κύπρος

Αυτή είναι η Έλεν Χάμπερ, η οποία πιάστηκε στην κάμερα από την εκπομπή “Happy” στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος πριν επιβιβαστεί σε αεροπλάνο. Ο εν λόγω παίκτης θα αντικαταστήσει την Έλενα Μαρίποζα Κρεμλίδου αφού αποχωρήσει εθελοντικά, ενώ, σύμφωνα με την Έλενα Πολικάρπου, είναι φίλη με τον Γιώργο Βόρ Αγγελόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

“Είναι η τελευταία παίκτης που έφυγε από την Ελλάδα σήμερα, αυτό το κορίτσι θα ανάψει πολύ φωτιά, είναι κούκλα. Νομίζω ότι είναι ο μόνος παίκτης που έχει μια πολύ καλή βιογραφία, εννοώ ότι γνώρισε τον Γιώργο Βορ Αγγελόπουλο. Έχουν κάνει φίλους, έχουν μια κοινή γνωριμία, οπότε έχουν πολύ καλή επικοινωνία. Είναι ο τελευταίος παίκτης, τον έβαλαν σε ξενοδοχείο αργά το βράδυ, έρχεται να αντικαταστήσει την Έλενα Μαρίποζα. “Η Γέλενα είναι γυμναστής, είναι από το Βόλο, έχει σχέση”, ανέφερε η δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος του Open

Ο καλύτερος φίλος της Ελευθερίας Ελευθερίου, η Ιφιγένεια Μπάκα, μίλησε στην εκπομπή Κατερίνα Καινουργίου την Πέμπτη το πρωί για το τι συμβαίνει στο Survivor τις τελευταίες ημέρες, τον αγώνα της τραγουδίστριας με την Άννα Μαρία Βέλη – τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά.

“Δεν νομίζω ότι στηρίζει τον Αλέξη αυτή τη στιγμή, είναι απλώς ουδέτερος. Η Ελευθερία είναι σαν ένα άτομο που δεν θέλει να έχει συγκρούσεις με κανέναν, θέλει να έχει μια καλή σχέση με όλους, αυτή τη στιγμή επιλέγει αυτή τη στάση για να διατηρήσει την ισορροπία στην ομάδα. Νομίζω ότι τα λόγια του Αλέξη τον ενόχλησαν, είναι ακόμα αναστατωμένος, αλλά θέλει να περάσει τις μέρες του στον Άγιο Δομίνικο χωρίς ένταση.

Η Ελευθερία δεν έχει καμία σχέση με αυτό, ο Αλέξης είναι ένας γοητευτικός άνθρωπος, αλλά αφού τον γνωρίζω և είμαστε φίλοι, νομίζω ότι δεν ταιριάζει στο γούστο του. Ο Αλέξης δείχνει ότι είναι ένα χειραγωγημένο αγόρι, επειδή η Ελευθερία είναι πολύ ευαίσθητη, τα παίρνει όλα, καταλαβαίνει τι είναι ο Αλέξης, ενεργεί διπλωματικά. Σίγουρα τον θεωρώ αγαπημένο. “Βλέπω ότι έχει πιεστεί λίγο, έχει την τάση να φύγει μακριά, αλλά επειδή είναι πολύ πεισματάρης, θα πάει στο τέλος”, δήλωσε ο φίλος της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Την Πέμπτη το πρωί, η ομάδα της Katerina Kaynourgin revealed αποκάλυψε ένα σχόλιο από τον πατέρα της Anna Maria Veli στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου ήταν εναντίον του Triantaphyllos, χρησιμοποιώντας πολύ κακές περιγραφές.

Συγκεκριμένα, ο θεολόγος Vallis. όπως υποδηλώνει το όνομά του, σχολίασε τον Vard με απόλυτα κομψό τρόπο. Ωστόσο, αποφάσισε να διαγράψει αυτήν την ανάρτηση λίγα λεπτά αργότερα.

“Υπάρχει @ @ σε αυτή τη χώρα που μόνο η μητέρα του ήξερε μέχρι τώρα. «Τώρα ολόκληρη η Ελλάδα το έχει μάθει», έγραψε ο πατέρας της Άννα Μαρία Βέλη.

Source