Προσοχή! Η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά από αυτήν τη νύχτα.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ανώτατης Επιτροπής των Λοιμωδών Νοσημάτων λόγω του αυξανόμενου αριθμού των περιπτώσεων Covid-19, θα ισχύει από 31/12/2020 έως 04/01/2021 (συμπεριλαμβανομένων και των δύο ημερομηνιών) από τις 22:00 το βράδυ έως τις 05:00 το πρωί. Αποφασίστηκε να επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, οι υπάλληλοι επιβολής του νόμου και τα άτομα που είναι εν ενεργεία θα εξαιρούνται από αυτήν την πρακτική.

Καλούμε όλους τους ανθρώπους μας να συμμορφωθούν με τις αποφάσεις που ελήφθησαν και υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι θα ληφθούν νομικά μέτρα στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας για όσους δεν συμμορφώνονται με την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Προσοχή! Η βραδινή απαγόρευση θα ισχύει από τις 10 μ.μ. απόψε.

Στο πλαίσιο των αποφάσεων της Ανώτατης Επιτροπής Λοιμωδών Νοσημάτων λόγω του αυξανόμενου αριθμού των περιπτώσεων Covid-19, θα ισχύσει νυχτερινή απαγόρευση μεταξύ 10 μ.μ. και 5 π.μ. συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών).

Όσοι παραβιάζουν τους όρους θα υπόκεινται σε δικαστικές διώξεις. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, οι υπεύθυνοι επιβολής του νόμου και οι υπάλληλοι θα απαλλάσσονται από αυτήν την πρακτική.

Καλούμε όλους να συμμορφωθούν με τις αποφάσεις. Όσοι παραβιάζουν τους όρους θα υπόκεινται σε δικαστικές διώξεις.

Source