Προσοχή στους χρήστες των δημόσιων συγκοινωνιών! Αυτή η διαδρομή άλλαξε στην Προύσα …

Έργα που θα πραγματοποιηθούν σε 3 στάδια για τη σύνδεση της γραμμής Τ2 που κατασκευάστηκε από τον Μητροπολιτικό Δήμο της Προύσας με τη γραμμή Τ1. Ενώ οι υπηρεσίες γραμμής Τ1 τέθηκαν σε αναστολή, η διαδρομή των οχημάτων δημόσιας μεταφοράς που χρησιμοποιούν την οδό Uluyol άλλαξε σε δρόμο Άγκυρας κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Προσοχή στους χρήστες των δημόσιων συγκοινωνιών!  Αυτή η διαδρομή άλλαξε στην Προύσα ...

Η εργασία που πραγματοποιήθηκε για την ολοκλήρωση των παραγωγών που λείπουν στη γραμμή του τραμ του Κεντ Meydani Terminal, η οποία σχεδιάστηκε από τον Μητροπολιτικό Δήμο Bursa σύμφωνα με τους στόχους της ύφανσης της πόλης με σιδερένια δίχτυα, συνεχίζεται. Προγραμματίζεται η σύνδεση της γραμμής Τ2 με συνολικό μήκος 9 χιλιάδων 445 μέτρων με 11 σταθμούς στη γραμμή Τ1 σε 3 στάδια. Στο πρώτο στάδιο των εργασιών, θα γίνει η συναρμολόγηση ψαλιδιού και η κατασκευή στύλων.

Σε αυτό το πλαίσιο, η περιοχή Kıbrıs Şehitleri Caddesi, η οποία συνδέεται με την οδό Κωνσταντινούπολης, έχει κλείσει για κυκλοφορία το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021. Οι πτήσεις γραμμής T1 τέθηκαν σε αναστολή λόγω των εργασιών.

Η διαδρομή άλλαξε
Από την άλλη πλευρά, λόγω των εργασιών, άλλαξε η διαδρομή των δημοτικών λεωφορείων που προέρχονται από το Uluyol (Kıbrıs Şehitleri Caddesi) και επιστρέφουν στο δρόμο Gençosman και Άγκυρα (λεωφόρος Ulubatlı Hasan Hasan). Επιστρέφοντας από τον Uluyol στον Gençosman και τον δρόμο της Άγκυρας, η γραμμή 38 θα χρησιμοποιεί την Ankara Road αντί για την Uluyol. 36, 18 / İ, 19 / A, 19 / İ, S / 1, 15 / A, 5 / A και 17 / A δημόσια μέσα μεταφοράς που επιστρέφουν από Uluyol προς Gençosman – Οδός Ulubatlı Hasan Boulevard Darmstad Street – Stadium Street – Merinos χρησιμοποιήστε τη διασταύρωση – Άγκυρα Road – Κεντ Meydani Junction διαδρομή.

ΝΕΑ ΜΕΡΙΔΙΟ


Source