ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα κυριότερα σημεία αυτής της σεζόν – Athlitiki

2021 Στις 20 Απριλίου

26 προβολές

0 σχόλια:

ΠΡΟΣΟΧΗ!  Το αποκορύφωμα αυτής της σεζόν!

Ανάλυση στην επίσημη σελίδα του Anorthosis για το αυριανό παιχνίδι με το APOEL.

Η πιο σημαντική στιγμή αυτής της σεζόν έχει έρθει μέχρι τώρα στην ομάδα μας, καθώς στον αγώνα εναντίον της APOEL διεκδικούμε έναν προκριματικό γύρο 17 σε ένα παιχνίδι κατάταξης.ότι: ακόμη και στον τελικό του κυπέλλου. Ένα προσόν που πρέπει να πετύχουμε από το 2008.

Θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε τη διάθεση του παιχνιδιού με τη βοήθεια αριθμών.

Τέταρτο και τελευταίο

Αυτή είναι η τέταρτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων φέτος και η τελευταία μαζί. Το ρεκόρ μας είναι δύο νίκες (2-0 πρωτάθλημα, 1-0 κύπελλο) draw ισοπαλία 0-0 στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο GSP. Τα γκολ μας σημείωσαν οι Μπράνκο Βργκοτς, Γιώργη Κβιλιταγιάν և Νίκος Καλτσάς.

Σχέσεις Ketspaya-Pursaititidis

Υπάρχουν δύο προπονητές στον πάγκο και για τις δύο ομάδες που έχουν σχέση με την αθλητική τους σταδιοδρομία, καθώς ο Timur Ketspaya επέλεξε να μετακινήσει τη Savva Poursaitidis στην Ανόρθωση το καλοκαίρι του 2004, και και οι δύο συνυπάρχουν για τέσσερα χρόνια. Τότε οι αντίπαλοι κάθονταν στους πάγκους. Πέρυσι, στους προημιτελικούς του κυπέλλου, ο Τιμόρ απέκλεισε τη Νέβα Σαλαμίνα από τον Σάββα.

Προσόντα 83,33%

Από την εμφάνισή μας στους ημιτελικούς του Κυπέλλου, έχουμε πάει να επαναλάβουμε έξι παιχνίδια, κερδίζοντας το πρώτο παιχνίδι, οι αριθμοί είναι υπέρ μας. Πέντε στις έξι φορές πήραμε τελικά ένα προκριματικό ή επιτόκιο 83,33%.

Ευρωπαϊκά σενάρια

Ένα από τα πράγματα που μπορεί να κριθεί αύριο είναι η ευρωπαϊκή περιοδεία. Μόνο η ομάδα μας μπορεί να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα από αύριο, καθώς η τέταρτη θέση στον τελικό των διπλών με την AEL θα πάει στο League League. Εάν το ζεύγος είναι APOEL-AEL, θα πρέπει να περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ αφήνουμε το παιχνίδι με τον “Olympiacos” – “APOEL” χάνεται στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Με αγνώστους VAR մեջ στο γρασίδι

Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία του παιχνιδιού είναι ότι ο ξένος διαιτητής θα σφυρίξει, ιδίως ο Πορτογάλος Jo oao Pedro Da Silva Pinheiro. Ένας διεθνώς διάσημος διαιτητής, του ανατέθηκε πρόσφατα διαιτητής στο μεγάλο ντέρμπι του τίτλου της Premier League μεταξύ Porto και Sporting Lisbon. Το Da Silva Oliveira Esteves Bruno Alexandre θα είναι επίσης άγνωστο στο VAR. Οι υπόλοιποι θα είναι Κύπριοι, ειδικότερα.

Ο πρώτος βοηθός διαιτητή είναι ο Σωτηρίου Μιχάλης

Δεύτερος βοηθός διαιτητή: Georgio Pavlos

4ος διαιτητής: Neocleus Nicholas

AVAR – Christopher Timothy

Παρατηρητής: Καπετάνιος Κώστας

Source