Προσπάθησε επίσης να σκοτώσει τον δεύτερο γιο του, Τραυματισμό … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Το πρωί, ο Παγκύπριος παρακολουθεί την οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα το πρωί στο χωριό Εργάτες. Ένας πατέρας μαχαίρωσε τη γυναίκα του με θάνατο και τον 21χρονο γιο του και τραυμάτισε τον δεύτερο γιο του

Ο δεύτερος γιος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και, σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές, σώθηκε ως εκ θαύματος επειδή είχε έναν επιφανειακό τραυματισμό στο λαιμό.

Η παρουσία του δεύτερου γιου στο σπίτι κατά τη στιγμή της τραγωδίας θεωρείται πολύ σημαντική από τις αρχές, καθώς θα ρίξει φως σε αυτό που προηγήθηκε της βάναυσης δολοφονίας της μητέρας και του αδελφού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Τους μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Ο δεύτερος γιος τραυματίστηκε, η αδελφή του θύματος άκουσε τις φωνές (φωτογραφίες)

Η 52χρονη αδελφή, που ζούσε δίπλα στην τραγωδία, άκουσε τις φωνές και πήγε στο σπίτι, όπου είδε τους δύο τραυματίες νεκρούς, τον δεύτερο νεαρό άνδρα, και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. ,

Σύμφωνα με προκαταρκτικές έρευνες, λόγω της θέσης των σωμάτων των δύο θυμάτων, φαίνεται ότι προσπάθησαν να αποφύγουν την οργή του 57χρονου εγκληματία, ο οποίος διέφυγε αφού τους σκότωσε.

Η αστυνομία αναζητά τον 52χρονο άνδρα ενώ η αστυνομία βρίσκεται στο σπίτι.

https://www.youtube.com/watch?v=ja_wwL-jKJU:

Source