“Προσπαθήστε να καταργήσετε τους περιορισμούς ημέρας και ώρας

Από το RES-BİR στην Ανώτατη Επιτροπή:

Η RES-BİR ζήτησε από την Ανώτατη Επιτροπή των Μεταδοτικών Νοσημάτων να θέσει στην ημερήσια διάταξη την άρση των περιορισμών ημέρας και ώρας στον τομέα των υπηρεσιών.

Από το RES-BİR στην Ανώτατη Επιτροπή:

Έγινε δήλωση στον επίσημο λογαριασμό κοινωνικών μέσων της Ένωσης εστιατορίων (RES-BİR) και ευχαρίστησε τα μέλη της Ανώτατης Επιτροπής Μεταδοτικών Νόσων για τις προσπάθειές τους να καταπολεμήσουν την πανδημία για περισσότερο από ένα χρόνο.

RES-BİR, «Είναι προφανές ότι; πρέπει να ζήσουμε με αυτόν τον ιό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φυσικά, η υγεία πρώτα για εμάς. Ωστόσο, μετά από αυτό το διάστημα, πρέπει να σκεφτούμε περισσότερο για το οικονομικό μέλλον των παιδιών και των οικογενειών μας, ακόμη και των παιδιών και των οικογενειών των ανθρώπων που εργάζονται στις επιχειρήσεις μας, καθώς και για την υγεία μας ».

Στη δήλωση της Ένωσης, επισημάνθηκε ότι ο αριθμός των περιπτώσεων στη Νότια Κύπρο έφτασε τους 4-ψήφους αριθμούς, «Ωστόσο, δεν υπάρχουν περιορισμοί για καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια. Τα βράδια, η απαγόρευση της κυκλοφορίας ξεκινά στις 23.00… Δεν νομίζουμε ότι νομίζετε ότι η ζωή τους είναι λιγότερο πολύτιμη από τη δική μας. Στην πραγματικότητα, δεν νομίζουμε ότι νομίζετε ότι πρέπει να εργάζονται οικονομικά περισσότερο από εμάς… »Είπε.

Προς τα μέλη της Ύπατης Επιτροπής του RES-BİR · Τους ζητήθηκε να εγκαταλείψουν τους περιορισμούς ημέρας και ώρας στον τομέα των υπηρεσιών στην ατζέντα τους.

Η δήλωση, η οποία ανέφερε ότι θα συμβάλει στη μείωση της πυκνότητας που συμβαίνει ειδικά σε ορισμένους τομείς ως αποτέλεσμα των στενότερων ημερών και ωρών, ανέφερε ότι “Πρέπει να εργαστούμε και να παράγουμε περισσότερα στη Βόρεια Κύπρο.”

.Source