Προσπαθούν να μετατρέψουν τις δημόσιες αναφορές των καλλιτεχνών σε διαμαρτυρίες

Οι ερευνητές στα κεντρικά γραφεία του ΤΑΕ προσπαθούν να μετατρέψουν τα δημόσια προγράμματα σε κατηγορίες. Γίνεται προσπάθεια να πείσει τους ανθρώπους στον κόσμο της τέχνης να αναφέρουν στις αρχές όσα έχουν δηλώσει δημόσια σχετικά με τη βία εναντίον τους, σεξουαλικά ή με άλλο τρόπο. Κλείνουν υποθέσεις σε αθλήματα և μεταφέρουν απειλές στον Γενικό Εισαγγελέα

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Η ερευνητική ομάδα που διερευνά την παρενόχληση κάνει μια νέα προσπάθεια να πείσει τους ηθοποιούς όχι μόνο να αναφέρουν σεξουαλική ή άλλη βία εναντίον τους κατά καιρούς, αλλά και να την αναφέρουν σε αυτούς. στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cyprus Times: Οι θέσεις 5 ατόμων έχουν τεθεί κάτω από το μικροσκόπιο των ερευνητών της έδρας του ΤΑΕ, αλλά το καθήκον τους είναι να πείσουν αυτούς τους ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό τομέα να αναφέρουν τις υποθέσεις στην έρευνα, δεν είναι μόνο εύκολο. Οι ερευνητές ελπίζουν να διασφαλίσουν τις κατηγορίες εναντίον ορισμένων από αυτούς, ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν τη διερεύνηση σοβαρών ισχυρισμών που επί του παρόντος είναι μόνο στο δημόσιο τομέα.

Στέλνουν αθλητικά αρχεία στον Σαββίδη

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε προηγούμενες δημοσιεύσεις Κύπρος Φορές:Οι τρεις υποθέσεις που αφορούν γυναίκες αθλητές αναμένεται να σταλούν στη Νομική Υπηρεσία μέχρι τη Δευτέρα για περαιτέρω οδηγίες, αφού λάβουν χθες δύο πιθανές καταθέσεις.

Ο μεγάλος αθλητικός παράγοντας που ανέφερε ο Andriy Eleftheriu σχετικά με τη σεξουαλική βία πέρασε το κατώφλι της έδρας του ΤΑΕ με τον δικηγόρο του τη Δευτέρα. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, φάνηκε να αρνείται τις κατηγορίες του πρωταθλητή μας, ενώ έδινε τις κατηγορίες του σχετικά με αμφιλεγόμενες κατευθύνσεις στο εξωτερικό.

Την περασμένη Δευτέρα, οι ερευνητές εισήγαγαν επίσης έναν προπονητή αθλητισμού στους ανακριτές, ο οποίος επίσης αναφέρθηκε ότι είχε υποστεί σεξουαλική επίθεση από τέσσερις αθλητές.

Η τρίτη περίπτωση αφορά την περίπτωση ενός παίκτη μπάσκετ που επέστρεψε με καταγγελία εναντίον του πρώην προπονητή της. Η ίδια υπόθεση, όπως είναι γνωστό, τέθηκε στις αρχές πριν από χρόνια. “

Source