Προσφορά για κλείσιμο αύριο στην Αττική. Κλειστά σχολεία և λιανικό εμπόριο

Πρόταση για αποκλεισμό αύριο στην Αττική – Κλειστά σχολεία և Λιανικό εμπόριο – Οι μολυσματικοί συναντιούνται – Όπως αποδεικνύεται, αποφασίζουν για ένα αυστηρό արգել παγκόσμιο μπλοκ

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Έχει ξεκινήσει μια συνάντηση ειδικών για τις μολυσματικές ασθένειες, οι οποίοι, όπως αποδεικνύεται, αποφασίζουν για έναν αυστηρό, καθολικό αποκλεισμό, μέχρι την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ανακοινώσεις πρέπει να γίνονται σε δύο στάδια. Στο τέλος της Συνάντησης των Λοιμωδών Νοσημάτων, ο Σωτήρης Ιώδρας θα εμφανιστεί σε μια τυπική ενημέρωση, η οποία θα ενημερώσει για τις αποφάσεις της επιτροπής, δίνοντας στην Κυβέρνηση εξειδίκευση των μέτρων αύριο, πιθανώς μέσω ενός υπο-σημείου. Πολιτική άμυνα Νίκος Χαρταλία.

Οι δηλώσεις του Έλληνα Υπουργού Υγείας Βασίλης Κικιλιάς, οι οποίες έληξαν μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, το απόγευμα, στην πραγματικότητα, σηματοδότησαν τον αποκλεισμό.

Ο Βασίλης Κυκιλιάς ανακοίνωσε ότι τα δεδομένα είχαν αξιολογηθεί σε ειδική σύνοδο υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, και ο Πρωθυπουργός ζήτησε να συγκληθεί ειδική επιτροπή επιστημόνων για να αποφασίσουν νέα μέτρα. Όπως είπε ο κ. Κυικιάς, η επιτροπή εκδηλώσεων θα συνεδριάσει, θα τις προτείνει και όποια απόφαση θα ληφθεί θα ανακοινωθεί σήμερα.

“Πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων και της κατάστασης. Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα, ο Πρωθυπουργός ζήτησε ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Επιστημόνων για να συζητηθεί το θέμα της λήψης μέτρων για την Αττική. Η επιτροπή θα συνεδριάσει, θα υποβάλει προτάσεις και, στη συνέχεια, θα ανακοινώσει οποιαδήποτε εκδήλωση “, είπε ο κ. Κυκιλιάς, αφήνοντας το Μέγαρο Μέξι.

Πηγή: iefimerida.gr

Πρόταση αποκλεισμού αύριο στην Αττική – Κλειστά σχολεία և Λιανικό εμπόριο – Οι μολυσματικοί συναντιούνται – Όπως αποδεικνύεται, αποφασίζουν για ένα αυστηρό արգել καθολικό μπλοκ

Βρίσκεται σε εξέλιξη μια συνάντηση ειδικών για τις μολυσματικές ασθένειες, οι οποίοι, όπως αποδεικνύεται, αποφασίζουν για έναν αυστηρό, καθολικό αποκλεισμό, μέχρι την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ανακοινώσεις πρέπει να γίνονται σε δύο στάδια. Στο τέλος της Συνάντησης Λοιμωδών Νοσημάτων, ο Σωτήρης Ιώδρας θα εμφανιστεί σε μια τυπική ενημέρωση, η οποία θα ενημερώσει για τις αποφάσεις της επιτροπής, δίνοντας στην Κυβέρνηση εξειδίκευση των μέτρων αύριο, πιθανώς μέσω ενός υπο-σημείου. Πολιτική άμυνα Νίκος Χαρταλία.

Οι δηλώσεις του Έλληνα Υπουργού Υγείας, Βασίλης Κικιλιάς, μετά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου κοντά στον Πρωθυπουργό, το απόγευμα, στην πραγματικότητα, σηματοδότησαν τον αποκλεισμό.

Ο Βασίλης Κικιλιάς ανακοίνωσε ότι τα δεδομένα είχαν αξιολογηθεί σε ειδική σύνοδο υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, και ο Πρωθυπουργός ζήτησε έκτακτη συνάντηση επιτροπής επιστημόνων για να αποφασίσουν νέα μέτρα. Όπως είπε ο κ. Κυικιάς, η επιτροπή εκδηλώσεων θα συνεδριάσει, θα τις προτείνει και όποια απόφαση θα ληφθεί θα ανακοινωθεί σήμερα.

“Πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων και της κατάστασης. Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα, ο Πρωθυπουργός ζήτησε ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Επιστημόνων για να συζητηθεί το θέμα της λήψης μέτρων για την Αττική. Η επιτροπή θα συνεδριάσει, θα δώσει τις προτάσεις της και, στη συνέχεια, θα ανακοινωθεί οποιαδήποτε εκδήλωση », είπε ο κ. Κυκιλιάς, αφήνοντας το Maximos Palace.

Πηγή: iefimerida.gr

Source