Προσφορές από τον Πιέρο Σωτηρίου από την Κύπρο և Ελληνικές ομάδες. Πότε θα επιστρέψει στην Κύπρο (ανακοινώσεις);

Αναλύστε όλα όσα ειπώθηκαν.

Σχετικά με τη γέννηση ενός γιου. “Είμαι πατέρας. Είμαι ενθουσιασμένος, δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Οι ζωές μας είναι διαφορετικές, περνάω πολύ χρόνο με το μωρό. Είναι χαρά. Σηκώνομαι τα βράδια, αλλάζω πάνες (γέλια). “Όλα, βοηθάω τη γυναίκα μου.”

Για το 2021. “Νομίζω ότι άλλες φορές θα είναι πιο ευχάριστες. Πιστεύω ότι ο ιός θα τελειώσει, τα εμβόλια έχουν φτάσει. Πιστεύω ότι το 2021 δεν θα έχουμε κακά μάντα. ”

Εάν η Astana τους ενημέρωσε για τα εμβόλια. “Δεν μας ενημέρωσαν. Περιμένουμε έως τις 11 Ιανουαρίου για να ετοιμαστούμε. Θα μας κάνουν όλους να το πούμε αυτό, το πιστεύω. ”

Για την αναχώρησή του το 2017. “Δεν μετανιώνω.”

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει. “Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω. Δεν υποτιμώ την Κύπρο, αλλά δεν θέλω να επιστρέψω τώρα. Δεν νομίζω ότι θα επιστρέψω πριν από τις 30. Θα είμαι 28 σε λίγες μέρες. ”

Προτάσεις για ύπαρξη. Ναι, υπάρχουν προτάσεις, γιατί όχι (γέλια). Για να είμαι υγιής, να παίξω, να παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω, կլինեն θα υπάρξουν προσφορές, θα έρθουν. ”

Για την τελευταία πρόταση που είχε. “Δεν μπορώ να απαντήσω (γέλια). Υπάρχουν τύμπανα από την Ελλάδα: την Κύπρο. Αλλά τίποτα δεν είναι γραμμένο. ”

Τέλος, ολοκλήρωσε τις επιθυμίες που απευθύνονται στον κόσμο. “Υγεία πρώτα. Για να μας δώσει χαμόγελα το 2021. ”

Η ανάρτηση Προσφέρει στον Πιέρο Σωτηρίου από την Κύπρο և Ελληνικές ομάδες. Πότε πρόκειται να επιστρέψει στην Κύπρο (ανακοινώσεις) εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Thema Sports.

Διαβάστε περισσότερα στο Themasports.com

,Source